Elif: Σκάει "βόμβα" για τον Γιουσούφ - Η επανεμφάνιση της Αρζού (pics)
Media

Elif: Σκάει "βόμβα" για τον Γιουσούφ - Η επανεμφάνιση της Αρζού (pics)

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στη σειρά "Elif". Η αλήθεια πίσω από το πρόσωπο του Γιουσούφ, αλλάζει όλα τα δεδομένα.

Κι όμως ο Γιουσούφ δεν είναι αυτός που όλοι ξέρουμε, αλλά ένας άντρας που η οικογένεια του είχε τεράστια περιουσία, την οποία έχασε! Πίσω στο σήμερα, ο μελλοντικός σύζυγος της Μελέκ είναι -και πάλι- ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας αυτής... Όμως κάποιος έχει άλλα σχέδια για εκείνον!

Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ, έναν επικίν­δυνο άντρα, που του δίνει μια παραγγε­λία του αφεντικού τους, του Ταρίκ, να βρει κάποιον, τον Οζκάν ο οποίος φαίνεται να έχει αλλάξει ταυτότητα. Ο Γιαχιά είναι αποφασισμένος να εντοπίσει τον Οζκάν, αλλά και να κάνει τον Γιουσούφ να πληρώσει, καθώς τον θεωρεί υπεύθυ­νο για την απόπειρα αυτοκτονίας της Λεϊλά. Η κοπέ­λα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και παρά τις διαβεβαιώσεις της Φεβζιγιέ, ότι ο Γιουσούφ δεν έχει καμία σχέση με το συμβάν, ο Γιαχιά θέλει να πάρει εκδίκηση.

Ο Γιαχιά μιλάει με τον Φαρούκ και εξακο­λουθούν να αναζητούν τον Οζκάν που ήταν κάπο­τε δικηγόρος, αλλά δεν είναι εύκολο να τον εντοπί­σουν. Ο Γιαχιά συναντάει έναν άντρα, τον οποίο πλη­ρώνει για να του βρει στοιχεία για τον Οζκάν. Το επόμενο πρωί μαθαίνει τα πάντα: «Από χθες που μου το είπες έψαξα όλους τους φακέλους και βρήκα ποιος είναι ο άντρας που αναζητάς. Όταν γεννήθηκε τον έλεγαν Οζκάν, αλλά σε νεαρή ηλικία άλλαξε το όνομα του και όταν μεγάλωσε έγινε δικηγόρος. Το όνομα του είναι Γιουσούφ Ουστούν». Ο Γιαχιά σοκάρεται:«Πες μου ό,τι άλλο ξέρεις για αυτόν! Γιατί άλλαξε το όνομα του;» ρωτάει και ο άντρας του απαντάει:«Δεν το γνωρίζω, όμως ξέρω ότι όταν ήταν τεσσάρων του άλλαξαν το όνομα. Ξέραμε ότι έγι­νε δικηγόρος και ότι μια μέρα τα παράτησε όλα. Μετά γύρισε πίσω και άνοιξε το μαγαζί». Ο Γιαχιά μοιράζεται με τον Φαρούκ όσα έμαθε κι εκείνος του δίνει ένα όπλο και του ζητάει να σκοτώσει τον Γιουσούφ, καθώς αυτή είναι η εντολή του αφεντικού, του Ταρίκ.

Ο Φαρούκ του λέει πως πρέπει να το κά­νει γρήγορο πριν βρει κάποιος άλλος τον Γιουσούφ. Ο Γιαχιά δεν καταλαβαίνει ποιος άλλος μπορεί να ψάχνει τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του δίνει ένα όνο­μα. Μουσταφά, ενός άντρα που δουλεύει για λογα­ριασμό της κυρίας Ματζιντέ. Ο Γιαχιά ρωτάει γιατί το αφεντικό θέλει νεκρό τον Γιουσούφ. Ο Φαρούκ του λέει πως η κυρία Ματζιντέ είναι άρρωστη και σύ­ντομα θα πεθάνει και ο Γιουσούφ είναι ανιψιός της και θέλει να του αφήσει όλη την περιουσία.

Από την άλλη ο Ταρίκ είναι γαμπρός της, αλλά εκείνη δεν τον συμπαθεί. Την ίδια ώρα ο Μουσταφά φτάνει στη γει­τονιά και καταφέρνει να βρει τον Γιουσούφ. Χωρίς να πει ποιος είναι, αφήνει στο τραπέζι του έναν φά­κελο με ένα γράμμα από την κυρία Ματζιντέ. Ο Γιου­σούφ το διαβάζει και πρόκειται για ένα γράμμα συγ­γνώμης και κληρονομιάς μαζί.

Η κυρία Ματζιντέ του γράφει:«Δεν σε ξέχασα ποτέ, Γιουσούφ μου! Πάντα έχω βάρος στη συνείδηση μου το πώς φέρθηκα σ' εσένα και στους γονείς σου! Σε πα­ρακαλώ, συγχώρεσε με.... Είμαι άρρωστη και θέλω πριν φύγω από αυτή τη ζωή να διορθώ­σω το λάθος που είχα κάνει τότε». Ο Γιουσούφ θυμάται το παρελθόν, τη μέρα που ο άντρας της θεί­ας του και αδελφής του πατέρα του, του Τουργκούτ, έδιωξε αυτόν και τους γονείς του, αφού πρώτα τους πήρε όλα τα χρήματα, και η Ματζιντέ δεν είπε κουβέντα... Ο Γιουσούφ δεν μπορεί να τη συγχωρήσει: «Δεν με ξέχασες ποτέ; Ούτε εγώ σε ξέχασα», μονολογεί. Στο μεταξύ, ο Μουσταφά εμποδίζει τον Γιαχιά να σκοτώσει τον Γιουσούφ.

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ ΑΡΖΟΥ

Και ενώ ο Γιουσούφ με τη Μελέκ έχουν γίνει ζευγάρι και ετοιμάζονται να παντρευτούν, η Αρζού, που τελικά δεν πέθανε ποτέ, επιστρέφει μεταμ­φιεσμένη και φροντίζει να παρακο­λουθεί από μακριά τις κινήσεις τους. Μπαίνει στο βιβλιοπωλείο του Γιου­σούφ και ανακαλύπτει το γράμμα της Ματζιντέ. Διαβάζει για την περιουσία που θα του αφήσει και για τον κίνδυ­νο που διατρέχει από έναν Ταρίκ. Την επόμενη μέρα, ο Μουσταφά πάει ξανά στο βιβλιοπωλείο του Γιουσούφ και του εξηγεί πως κινδυνεύει από τον Ταρίκ και πως θα πρέπει να μετακο­μίσει αλλού. Αν και αρνείται, ωστό­σο μπαίνει σε σκέψείς και αφού εξη­γεί τα πάντα στη Μελέκ, αποφασίζουν να επισπεύσουν τον γάμο τους και να μετακομίσουν σε ένα νέο μέρος. Η Αρζού καταφέρνει να βρει ποια εί­ναι η Ματζιντέ, η οποία έχει ορυχεία διαμαντιών. Εκείνη εκπλήσσεται και φροντίζει να ενημερώσει τον Ταρίκ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved