Άγριες Μέλισσες: Αλλάζουν όλα στις ζωές των αδελφών Σταμίρη!Καθηλώνει το τρέιλερ
Media

Άγριες Μέλισσες: Αλλάζουν όλα στις ζωές των αδελφών Σταμίρη!Καθηλώνει το τρέιλερ

Άγριες Μέλισσες: Μέσα στον Σεπτέμβριο αναμένεται να ξεκινήσει και πάλι η δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1.

Ένας κύκλος, όμως, εντελώς διαφορετικός από τον πρώτο, καθώς η σεναριογράφος Μελίνα Τσαμπάνη επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις στις ιστορίες των ηρώων.


Όλα όσα ξέραμε θα ανατραπούν, νέοι έρωτες θα ξεκινήσουν, καινούργιες ιστορίες θα μας απασχολήσουν και οι κάτοικοι στο Διαφάνι θα έρθουν αντιμέτωποι με αποκαλύψεις και γεγονότα που θα συγκλονίσουν.

Φυσικά, όμως, για να συμβούν όλα αυτά σημαντικό ρόλο θα παίξουν τα νέα πρόσωπα που εισβάλλουν στη σειρά και πρόκειται να εμπλακούν είτε στις νέες ιστορίες που ανοίγουν είτε σε παλαιότερες.


Λενιώ


Η δίκη της Ελένης για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού θα είναι η εξέλιξη που θα μας απασχολήσει περισσότερο αρχικά. Αυτό γιατί η Ελένη θα προφυλακιστεί και θα ξεκινήσει ο μεγάλος αγώνας της στις δικαστικές αίθουσες.
Εκεί θα κριθεί όχι μόνο το μέλλον της ίδιας αλλά και οι σχέσεις ανάμεσα σε όλους τους κατοίκους.

https://www.instagram.com/p/CEEjRSxqqUI


Ασημίνα


Κι ενώ στο πρώτο τρέιλερ είδαμε την Ελένη να παραπέμπεται σε δίκη στο δεύτερο βλέπουμε την Ασημίνα να έρχεται αντιμέτωπη με τη συνείδησή της. Η Ασημίνα έχει ήδη πάρει το μωρό που γέννησε η Δρόσω και εδώ δίνεται η απάντηση στο αίτημα του Δούκα, ο εγγονός του να πάρει το όνομα του δολοφονημένου γιου του, Σέργιου και όχι το δικό του.
Μια χάρη που είχε ζητήσει από το Νικηφόρο στο τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου. Η Ασημίνα βρίσκεται αντιμέτωπη με την συνείδησή της.. Πρέπει να μεγαλώσει τον Σέργιο Σεβαστό...

https://www.instagram.com/p/CEE6q95K_6l


Δρόσω


Η Δρόσω, μετά τη δύσκολη εμπειρία της γέννας και την παράδοση του μωρού, που απέκτησε με τον Νικηφόρο, σε εκείνον και την αδελφή της για να το μεγαλώσουν σαν δικό τους, έχει εξαφανιστεί από το Διαφάνι. Θέλοντας να αφήσει πίσω της οριστικά το τραυματικό παρελθόν της, ακούει την καρδιά της και αποφασίζει να κάνει ένα παιδικό όνειρο της πραγματικότητα.
Φεύγει για την πρωτεύουσα ακολουθώντας το ένστικτο της, για να γίνει ηθοποιός και τραγουδίστρια. Η τραγική ηρωίδα, όμως, δε θα καταφέρει ούτε αυτό, καθώς οι πληροφορίες τη θέλουν να καταλήγει στους κακόφημους δρόμους της Τρούμπας!
Ο άντρας που πρόκειται να γνωρίσει θα είναι εκείνος που θα την παρασύρει σε μονοπάτια καταστροφικά και αυτός δεν είναι άλλος από τον Αργύρη Πανταζάρα.

https://www.instagram.com/p/CEGoiTfKc1m
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved