Όχι μία, ούτε δύο, αλλά σε τρεις εκπομπές θα δούμε τη Βανδή τη νέα σεζόν!
Media

Όχι μία, ούτε δύο, αλλά σε τρεις εκπομπές θα δούμε τη Βανδή τη νέα σεζόν!

Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται αρκετά ικανοποιημένη από την πορεία της στην τηλεόραση, ενώ η νέα σεζόν την βρίσκει ξανά στο OPEN έχοντας μάλιστα τριπλό ρόλο.

Η πετυχημένη τραγουδίστρια μάλλον ολοκλήρωσε νωρίς τις διακοπές της, αφού οργανώνει ήδη τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις για τη σεζόν που ξεκινά.

Μια σεζόν ιδιαίτερη για τη Δέσποινα Βανδή, η οποία έχει αποσπάσει αρκετά θετικά σχόλια.

Σύμφωνα με το περιοδικό “Τηλέραμα” , ύστερα από αρκετά χρόνια που έδινε αρνητικές απαντήσεις, η επιτυχημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να μη σνομπάρει πια τις τηλεοπτικές προτάσεις, καταφέρνοντας μέχρι στιγμής να αποσπά θετικές κριτι­κές με όλους τους ρόλους της, από την γκεστ εμφάνιση της στους «Δύο ξένους» και τη συμπαρουσίαση του ελληνικού τελικού της Eurovision το 2014 μέχρι και τις σημερινές της εμφανίσεις σε σόου και εκπομπές... Δικαιολογημένα λοιπόν την επόμενη σεζόν αναμένεται να έχει τριπλό ρόλο στο ΟΡΕΝ, με την κάθε παρουσία της διαφορετική από την άλλη. Κατ' αρχάς, θα είναι κριτής στην επιτροπή του «Just the 2 of Us», έχοντας κερδίσει με τα σχόλια της τους τηλεθεατές. Παράλλη­λα, από την αρχή της καινούριας σεζόν θα επιστρέψει στον ρόλο της ξεναγού- μαγείρισσας, οδηγώντας τους τηλεθεατές μέσα από την εκπομπή της «My Greece» σε πανέμορφα μέρη της χώρας μας, αναδεικνύοντας την ιστορία τους, τις φυσικές ομορφιές τους, αλλά και τους γευστικούς «θησαυρούς» τους. Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και μετά την Κύθνο θα ακολουθήσουν η Κρήτη, η Κέρκυρα και η Φολέγανδρος.

Τέλος, στα μέσα της επόμενης σεζόν σχεδιάζεται να βγει στον αέρα νέος κύκλος του X-Factor, με τη Δέσποινα Βανδή να αναλαμβάνει ξανά την παρουσίαση του talent show και να καλωσορίζει τους κριτές, τους διαγωνιζόμενους, αλλά και τους τηλεθεατές.

Είναι φανερό λοιπόν πως, εκτός από την αγάπη της για το τραγούδι, η γνωστή καλλιτέχνιδα έχει γοητευτεί και από την τηλεόραση, προσέχοντας όμως τις επιλογές της, γι' αυτό έχει κερδίσει το τηλεοπτικό κοινό και με αυτή την επαγγελματική της ιδιότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved