«Η Φαμίλια»: Αυτοί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1
Media

«Η Φαμίλια»: Αυτοί είναι οι βασικοί πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ANT1

Ο ANT1 και φέτος επενδύει στη μυθοπλασία εντάσσοντας νέες κωμικές αλλά και δραματικές σειρές στο πρόγραμμά του.

Η νέα σεζόν ξεκινά και στον ANT1 προετοιμάζονται για το ανανεωμένο τους πρόγραμμα. Και φέτος ο σταθμός θα παραμείνει πιστός στη μυθοπλασία, βγάζοντας νέες σειρές στον "αέρα" με γνωστούς και αγαπημένους πρωταγωνιστές.

Σύμφωνα με το "MYtv"στα σκαριά, ανάμεσα σε άλλα προγράμματα του σταθμού, είναι μία νέα κωμική σειρά στο τιμόνι της σκηνοθεσίας της οποίας βρίσκεται ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Το σενάριο έχουν αναλάβει οι Νίκος Παπαδόπουλος, Ζήσης Ρούμπος, Τόλης Παπαδημητρίου και Μάνος Τοότρας, ενώ το πρωταγωνιστικό δίδυμο είναι ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης και η Ιωάννα Ασημακοπούλου. Ο Μιχάλης Σαράντης θα βρίσκεται στο καστ της σειράς, όμως, μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές, δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη η στελέχωση του.

Η νέα κωμική σειρά παρακολουθεί τη ζωή ενός ζευγαριού, που, αν και έχει πολλούς λόγους να είναι ευτυχισμένο, έχει ακόμη περισσότερους για να πάει πάει ψυχολόγο. Η σεξουαλική τους ζωή, τα παράπονα εκείνης, ο καλύτερος φίλος εκείνου και φυσικά...η πεθερά, είναι ορισμένες προκλήσεις στην καθημερινότητα της οικογένειας, που ωθούν το ζευγάρι στην απόφαση να απευθυνθεί σε θεραπευτή.

Οι συνεδρίες της θεραπείας είναι μια σειρά από σκηνικά μέσα από τα οποία αποκαλύπτονται αστείες στιγμές από την καθημερινότητα της οικογένειας. Κάπως έτσι, παρακολουθούμε μέσα από μία τρομερή οικογενειακή κωμωδία και τα καθημερινά θέματα και τις συγκρούσεις μιας μοντέρνας οικογένειας. Κάθε συνεδρία με τον θεραπευτή ξέρεις πότε και πώς θα ξεκινήσει αλλά δεν ξέρεις πώς θα καταλήξει. Το ζευγάρι συζητά για τα συναισθήματα του και περιγράφει τη ζωή του με διασκεδαστικές λεπτομέρειες. Κάθε επεισόδιο είναι και μια καινούργια θεραπευτική συνεδρία κατά την οποία βγαίνουν στην επιφάνεια οι πιο ντροπιαστικές, παράξενες, άβολες και τρελές στιγμές, οι οποίες είναι μέρος της καθημερινής τους ζωής.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved