Αποχώρησε από τις Άγριες Μέλισσες και μπαίνει στην Αγγελική του Alpha
Media

Αποχώρησε από τις Άγριες Μέλισσες και μπαίνει στην Αγγελική του Alpha

Ο ηθοποιός έδωσε τη νέα του συνέντευξη και αποκάλυψε τη συνεργασία του με τον Alpha.

O Γιώργος Παρταλίδης μας συστήθηκε μέσα από το ρόλο του στη σειρά "Άγριες Μέλισσες" Εκεί υποδύθηκε τον Άγγελο, τον εγγονό του Νέστορα, ενώ πλέον είναι έτοιμος για το νέο του επαγγελματικό βήμα στη νέα σειρά του Alpha.

Ο ίδιος έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα “all4fun” όπου και αποκάλυψε την νέα του συνεργασία.

"Οι Άγριες Μέλισσες προέκυψαν από μια πρώτη επικοινωνία που είχαμε με την Μιράντα Ρωσταντή, που με έφερε σε επικοινωνία με τον Λευτέρη Χαρίτο, τον σκηνοθέτη της σειράς. Κάναμε μια συνάντηση μαζί του και μέσα σε μια βδομάδα ξεκίνησα γυρίσματα. Το συνεργείο ήτανε εξαιρετικό, ωραίοι άνθρωποι με εμπειρία και επαγγελματισμό. Γνώρισα πολύ όμορφο κόσμο πίσω και μπροστά από τις κάμερες. Ήταν μεγάλη τιμή να παίζω πλάι τους. Το κοινό είχε ήδη αγαπήσει αυτή τη δουλειά πριν να εμφανιστεί ο ρόλος μου σε αυτή, οπότε δέχτηκα κι εγώ την αγάπη του από την προβολή του πρώτου επεισοδίου που συμμετείχα", ανέφερε για την πετυχημένη σειρά του ANT1.

Ο Γιώργης Παρταλίδης αναφέρθηκε και στο ρόλο του για τη σειρά "Άγριες Μέλισσες"

"Ο Άγγελος, ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες είναι ένα αγόρι 15 ετών, που ζει με την μητέρα του στη Λάρισα. Δεν έχει γνωρίσει ποτέ τον πατέρα του, τον Σπύρο, ο οποίος σκοτώθηκε στον πόλεμο όταν εκείνος ήταν μωρό. Είναι άριστος μαθητής και θέλει να γίνει γιατρός, όπως θα γινόταν και ο πατέρας του αν δεν είχε φύγει για τον πόλεμο. Είναι ένα παιδί με μια μεγάλη πληγή που μου ήταν ανοίκεια, αλλά και με το «σύνδρομο του καλού μαθητή» τον οποίο είχα κι εγώ στα 15 μου. Από την πρώτη συνάντηση με τον σκηνοθέτη κατάλαβα πού έπρεπε να κατευθυνθώ ερμηνευτικά και από τότε η συνεργασία μας κύλησε σούπερ, όπως και με όλο το team".

Όσο για το νέο του ρόλο στη σειρά του Alpha, ο Γιώργης παραδέχτηκε: "Έχω ήδη ξεκινήσει γυρίσματα για την “Αγγελική” μια νέα σειρά στον Alpha, με ανάλογες περιπτώσεις εξαιρετικών ηθοποιών".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved