Άγριες Μέλισσες: Δείτε πρώτοι πλάνα από το νέο επεισόδιο που θα μας καθηλώσει!
Media

Άγριες Μέλισσες: Δείτε πρώτοι πλάνα από το νέο επεισόδιο που θα μας καθηλώσει!

Άγριες Μέλισσες: Η σειρά εποχής επιστρέφει με ένα καθηλωτικό επεισόδιο!

Στα νέα επεισόδια, θα δούμε την Ελένη να συλλαμβάνεται για τον φόνο του Σέργιου Σεβαστού και οδηγείται σε δίκη, με τους συντοπίτες της να τη φωνάζουν φόνισσα.

Όλα αρχίζουν από τον εκβιασμό της Θεοδοσίας προς την Ελένη ότι ξέρει το μυστικό των αδελφών Σταμίρη και ότι θα τις μαρτυρήσει στον Προύσαλη. Εκείνη της ζητά να μην πει τίποτα για τις αδερφές της, της λέει ότι δεν έχουν ανάμειξη στον φόνο και ότι θα παραδοθεί μόνη της. Ο Λάμπρος, παρόλο που μαθαίνει από τον Κυπραίο ότι η Ελένη σκότωσε τον Σέργιο (της λέει ότι θα κάνει τα πάντα για να μην μπει φυλακή και της ζητά να παντρευτούν.

Η Ελένη νιώθει ότι ο κλοιός στενεύει στις Άγριες Μέλισσες και παραδέχεται στον ενωμοτάρχη ότι ο Σέργιος της επιτέθηκε και πάνω στον καβγά τους αυτός έπεσε από τον γκρεμό. Η Ασημίνα δεν έχει καμία όρεξη να φροντίσει τον καρπό της προδοσίας και τον νεογέννητο Σέργιο Σεβαστό, ενώ η σκέψη της είναι στην αδελφή της. Ο Προύσαλης βγάζει ένταλμα σύλληψης και στο Διαφάνι επικρατεί μεγάλος αναβρασμός.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη επιθυμούν την υποδειγματική τιμωρία της πρώην νύφης τους και ζητούν από την Ασημίνα να διαλέξει στρατόπεδο. Στο δικαστήριο ο Δούκας κατηγορεί την Ελένη Σταμίρη για τον φόνο, αλλά και τον ανιψιό του, τον Γιάννο, για να «κουκουλώσει» το δικό του έγκλημα, με αποτέλεσμα να έρθει ακόμα μια φορά σε ρήξη με τον αδερφό του τον Μιλτιάδη.

Η Ελένη προφυλακίζεται στις Άγριες Μέλισσες και περνάει πολύ άσχημες μέρες στη φυλακή, όμως στη διαβίωσή της πίσω από τα κάγκελα τη βοηθά ο διευθυντής των φυλακών (Βασίλης Μπισμπίκης). Ο Νέστορας ζητάει από τον Θωμά Κυπραίο να βοηθήσουν την Ελένη να γλιτώσει τη θανατική ποινή, αλλά αυτός είναι πλέον βυθισμένος στον κόσμο των παραισθήσεων.

Ο Νέστορας παράλληλα σκέφτεται πώς να τιμωρήσει τον Θωμά για την εκτέλεση του γιου του, αλλά ο Θωμάς θα αυτοκτονήσει προτού βάψει τα χέρια του ο Νέστορας με αίμα.

Ο Κλεομένης μέσα στην αναμπουμπούλα πουλάει την προίκα της Πηνελόπης και μαζεύει χρήματα για να φύγει, ενώ η Πηνελόπη θα βρεθεί ξανά ερωτικά με τον ξάδερφό της… Μετά την καταδίκη της Ελένης η Δρόσω βρίσκεται στην Τρούμπα με προαγωγό, ενώ έψαχνε το όνειρό της στο τραγούδι. Τα μόνα χαρμόσυνα νέα στο Διαφάνι όμως είναι η εγκυμοσύνη της Ουρανίας από τον Κυριάκο.

Δείτε πλάνα από το πρώτο επεισόδιο της σειράς, Άγριες Μέλισσες

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved