EXCLUSIVE: Big Brother: Η κούκλα ψυχολόγος που θα σας τρελάνει απόψε το βράδυ
Media

EXCLUSIVE: Big Brother: Η κούκλα ψυχολόγος που θα σας τρελάνει απόψε το βράδυ

Big Brother: H μεγάλη μέρα της πολυαναμενόμενης πρεμιέρας του ριάλιτι του ΣΚΑΪ έφτασε και οι εκπλήξεις θα διαδέχονται η μία την άλλη. 

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό; Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Για να πετύχουν τον στόχο τους, όλοι οι συμμετέχοντες θα έχουν στο πλευρό τους ειδικούς που θα τους βοηθούν σε αυτό το ταξίδι. Και ένας από αυτούς είναι η ψυχολόγος που θα μιλάει μαζί τους και θα τους στηρίζει σε κάθε τους βήμα κατά τη διάρκεια της... θητείας τους μέσα στο παιχνίδι.

Ο λόγος για τη Δήμητρα Ζάφειρα, κλινική ψυχολόγο η οποία θα είναι ένας από τους πιο κοντινούς ανθρώπους των παικτών. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου Κλινικής Ψυχολογίας του τμήματος Φιλοσοφίας-Παιδαγωγικής-Ψυχολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Έχει δουλέψει σε Κέντρο Πρόνοιας και Κοινωνικών Υπηρεσιών, και ήταν εθελοντής στο τμήμα Ψυχιατρικής Εφήβων Νέων του Γ.Ν.Α "Γ. Γεννηματάς", στο Παιδοψυχιατρικό τμήμα του Τζανείου Π.Γ.Ν Πειραιώς, στο Κ.Α. Α.Ν.Α.Α (Κέντρο Αποκατάστασης-Αποθεραπείας αναπήρων Νοτιο-Ανατολικής Αττικής) και σε άλλα πλαίσια των οποίων υπήρξε συνεργάτης.

Εργάστηκε ως Ψυχολόγος στο 1ο ειδικό Δημ. Σχολείο Τυφλοκωφών στην Καλλιθέα και στο ΕΕΕΚ (εργαστήρι ειδικής επαγγελματικής κατάρτισης) Τυφλών-Πολυαναπήρων στο Αιγάλεω. Επίσης έχει επιτελέσει σπουδαίο έργο, στηρίζοντας με κάθε τρόπο τη W.I.N. Hellas.

Η "θητεία" της στο Big Brother δεν θα είναι το τηλεοπτικό της ντεμπούτο αφού στο παρελθόν έχει εμφανιστεί σε εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου προκειμένου να δώσει τα "φώτα" της σε ευαίσθητα θέματα. Η Δήμητρα Ζάφειρα θα είναι η μία από τις δύο ψυχολόγους του παιχνιδιού και θα τη βλέπουμε στα live στο πλευρό του Ανδρέα Μικρούτσικου.

Και μπορεί το βιογραφικό της πάνω στην επιστήμη στην οποία έχει αφοσιωθεί να είναι πλουσιότατο, όμως δεν είναι το πρώτο πράγμα για το οποίο εντυπωσιάζει η Δήμητρα Ζάφειρα αφού πέραν της μόρφωσής της είναι και μία πολύ ωραία γυναίκα με εκλεπτυσμένη αίσθηση του γούστου. Είναι όμορφη, καλλίγραμμη και κομψή! Κοινώς, έχει όλο το... πακέτο και μπορεί άνετα από τα πρώτα κιόλας λεπτά να σαγηνεύει τους γύρω της. Αρκεί μόνο να τη δείτε σε φωτογραφίες της παρακάτω για να καταλάβετε για τι ακριβώς μιλάμε...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved