Χρυσικοπούλου: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της μετά τη Μενεγάκη!
Media

Χρυσικοπούλου: Αυτό είναι το νέο τηλεοπτικό βήμα της μετά τη Μενεγάκη!

Μπορεί στο φινάλε της εκπομπής Ελένη στην οποία ήταν μία από τις πιο στενές συνεργάτιδες της Ελένης Μενεγάκη να είδαμε την Ελιάνα Χρυσικοπούλου να δακρύζει, όμως τώρα η ίδια κοιτάει μπροστά! 

Και πλέον κάνει το νέο τηλεοπτικό της βήμα, παρά το γεγονός ότι πέρασε ένα πολύ δύσκολο καλοκαίρι, καθώς έχασε την πολυαγαπημένη της μητέρα.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανοίγει τα φτερά της για ένα ολοκαίνουργιο και πολυαναμενόμενο τηλεοπτικό πρότζεκτ, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του Mega.

Και ναι, η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ανήκει ήδη στο δυναμικό της εκπομπής που θα παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα.

Έχοντας μεγάλη πείρα στο infotainment, η γνωστή παρουσιάστρια θα πλαισιώνει τη Δανάη Μπάρκα σε αυτό το νέο επαγγελματικό της στοίχημα το οποίο ομολογουμένως είναι μία μεγάλη πρόκληση για την ίδια.

Όπως αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση του καναλιού, ανάμεσα στους στενούς συνεργάτες της κεντρικής παρουσιάστριας, εκτός από τους Άρη Καβατζίκη, Βαγγέλη Γιαννόπουλο, Σίσσυ Καλλίνη και τον αδελφό του Σάκη Ρουβά, Απόστολο Ρουβά ο οποίος θα αναλάβει την κουζίνα, θα ανήκει και η Ελιάνα Χρυσικοπούλου.

Μάλιστα, η δημοσιογράφος έκανε και τις πρώτες αναρτήσεις της στα social media, επιβεβαιώνοντας και από τη δική της πλευρά τη νέα αυτή συνεργασία. «Γελάει πολύ και δυνατά, τραγουδάει χωρίς προφανή λόγο, τα μάτια της λάμπουν από ενθουσιασμό και οτιδήποτε φρέσκο και διαφορετικό. Αν σας προτείνει κανένας τέτοιος σπάνιος άνθρωπος να δουλέψετε μαζί, να πείτε «ΝΑΙ!» όπως είπα εγώ στη Δανάη Μπάρκα (you had me at hello! να ξέρεις…) έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ποζάροντας με την κεντρική παρουσιάστρια. Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις της δημοσιογράφου:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved