Ο Βαρθακούρης προειδοποιεί για το Big Brother: «Αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα»
Media

Ο Βαρθακούρης προειδοποιεί για το Big Brother: «Αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα»

Το Big Brother κάνει πρεμιέρα και ο Χάρης Βαρθακούρης θα βρίσκεται στο επίκεντρο των εξελίξεων.

Το ριάλιτι συμβίωσης, επιστρέφει στη μικρή οθόνη. Μάλιστα οι τηλεθεατές ανυπομονούν για την επανεμφάνιση του Ανδρέα Μικρούτσικου, ο οποίος θα έχει τον δικό του μοναδικό ρόλο στο φετινό Big Brother.

Ο Χάρης Βαρθακούρης, λίγες ώρες πριν τη μεγάλη πρεμιέρα, έστειλε το δικό τους μήνυμα στους τηλεθεατές, εξηγώντας τους λόγους που αξίζει να παρακολουθήσεικανείς το Big Brother.

Διαβάστε το παρακάτω κείμενο που δημοσίευσε στο Instagram ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ...

"Θέλω να σας πω, πολύ τίμια, ότι το φετινό Big Brother έχει καταπληκτικούς χαρακτήρες μέσα στο σπίτι. Άτομα που σίγουρα θα βρείτε κοινά στοιχεία και θα ταυτιστείτε.

Εκπροσωπούν μια μοντέρνα ελληνική κοινωνία και αποκλείω, πέραν της οποία διασκέδασης θα μας προσφέρουν, να μην πάρουμε όλοι μαθήματα.

Έχει φτάσει επιτέλους η ώρα να συνειδητοποιήσουμε ότι είμαστε όλοι μοναδικοί... και όχι «διαφορετικοί».
Όλοι, ανεξαιρέτως, έχουμε ίσα δικαιώματα (και υποχρεώσεις). Κάτω από το δέρμα μας όλοι έχουμε σκελετούς που είναι πανομοιότυποι. Το «περιτύλιγμα» αλλάζει... και δεν θα έπρεπε να μας απασχολεί.
Σας προ(σ)καλώ να δείτε το φετινό Big Brother όχι «από περιέργεια» για τον παρουσιαστή, ούτε για την επιστροφή του Ανδρέα Μικρούτσικου. Οι ρολόι μας είναι περισσότερο διαδικαστικοί και λιγότερο ουσιαστικοί. Δείτε το για τους 16-17 (μπορεί και παραπάνω) χαρακτήρες-πρωταγωνιστές, που οι περισσότεροι δεν έχουν μπει για να ικανοποιήσουν τη ματαιοδοξία τους, αλλά για να παλέψουν για ένα καλύτερο αύριο, προβάλλοντας για λίγους μήνες τη ζωή τους στα μάτια μας αφιλτράριστη και αποκομμένη, έστω και προσωρινά, από την πραγματικότητα.



ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΑ ΚΟΤΣΙΑ ΑΥΤΟ.

Μην τους κρίνετε επιφανειακά.
Εννοείται ότι σε μια φωτογράφιση θα σε βάψουν, θα σε χτενίσουν, θα σε ντύσουν καλά. Μη βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα από τις πόζες ή το ενδυματολογικό τους στυλ.Περιμένετε να τους δείτε «γυμνούς» και ευάλωτους, όταν συνηθίσουν (και ξεχάσουν) την ύπαρξη δεκάδων καμερών και μικροφώνων. ΤΟΤΕ αποφασίστε. Όταν αποκαλύψουν ποιοι πραγματικά είναι. Διότι, αργά ή γρήγορα, αυτό θα συμβεί αναπόφευκτα.Καλή δύναμη σε όλους.

Εμένα, όπως και να με κρίνετε, δίκιο θα σας δώσω.
Μου έδωσαν να οδηγήσω Φόρμουλα 1 και κανείς δεν μου έδειξε από πού αλλάζουν οι ταχύτητες."

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved