Αποκλειστικό: Big Brother: Δείτε τι έκανε στα διαλείμματα ο Χάρης Βαρθακούρης
Media

Αποκλειστικό: Big Brother: Δείτε τι έκανε στα διαλείμματα ο Χάρης Βαρθακούρης

Big Brother: Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του Μεγάλου Αδερφού έγινε και ήταν μαγνητοσκοπημένη.

Η πρεμιέρα του Big Βrother ήταν μαγνητοσκοπημένη και όχι live όπως αρχικά είχε αποφασιστεί από τους ιθύνοντες του σταθμού και της συγκεκριμένης παραγωγής του παιχνιδιού.

Το γύρισμα έγινε το βράδυ της Παρασκευής, 28 Αυγούστου, και μάλιστα ξεκίνησε πολύ αργότερα από ό,τι αρχικά είχαν υπολογίσει οι συμμετέχοντες και γενικότερα όλοι οι εμπλεκόμενοι στο Big Brother.

Όπως το gossip-tv.gr σας αποκάλυψε ο Χάρης Βαρθακούρης ο οποίος μπορεί να είναι ο καταλληλότερος για τη συγκεκριμένη θέση, όμως δεν έχει γράψει ακόμα... χιλιόμετρα σε live εκπομπή και προκειμένου λοιπόν να προφυλαχθεί ο ίδιος αλλά και να είναι και απόλυτα σίγουρος πως τα κάνει όλα σωστά και τέλεια, αποφάσισε η πρεμιέρα να γυριστεί μία μέρα πριν.

Όμως, τι έκανε στα διαλείμματα ο κεντρικός παρουσιαστής του Big Brother; Ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν ευδιάθετος, μιλούσε συνέχεια με τον Ανδρέα Μικρούτσικο, έπινε νερό μιας και τα γυρίσματα ήταν πολύωρα και επειδή στο στούντιο δεν ήταν τα αγαπημένα του πρόσωπα η Αντελίνα Βαρθακούρη και οι δύο κόρες του του έστελναν μηνύματα στο κινητό και εκείνος απαντούσε με ηχητικά μηνύματα «καψούρες μου μεγάλες»!

Και δεν έλειψε και το τραγούδι φυσικά από τον Χάρη Βαρθακούρη! Τραγούδησε το «Βράδια αξημέρωτα» και ρώτησε το κοινό αν το γνωρίζει και στη συνέχεια ερμήνευσε το «έρωτας είναι θαρρώ»!

Δείτε τι έκανε ο Χάρης Βαρθακούρης στα διαλείμματα του Big Brother!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved