Big Brother: Δίδυμος «μπελάς» στο ριάλιτι-Τα δυο αδέρφια είναι ολόιδια! Κούκλοι
Media

Big Brother: Δίδυμος «μπελάς» στο ριάλιτι-Τα δυο αδέρφια είναι ολόιδια! Κούκλοι

Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ του Σαββάτου (29-08) με τον Χάρη Βαρθακούρη στο τιμόνι της παρουσίασης.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.

Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Ανάμεσά τους γνωρίσαμε και τον γοητευτικό Χρήστο Βαρουξή!

Ο Χρήστος είναι 22 χρονών, κατάγεται από την Καλαμάτα αλλά μένει στον Πύργο Ηλείας. Είναι απόφοιτος σχολής τουριστικών επιχειρήσεων και το τελευταίο διάστημα εργαζόταν σε μεγάλη ξενοδοχειακή μονάδα.

Αυτά για τον Χρήστο και άλλα για τον δίδυμο αδερφό του, Παναγιώτη Βαρουξή που αναμένεται να μπει στο ριάλιτι τις επόμενες ημέρες.

Είναι δίδυμα αδέρφια και πρόκειται να φέρουν μπελάδες στο σπίτι του Big Brother αφού όπως είδαμε στο τρέιλερ του νέου επεισοδίου καλούνται να δώσουν «μάχη» στην πρώτη δοκιμασία.

Μέχρι όμως να τους δεις στο σπίτι του «Μεγάλου αδερφού», μπορείς να τους απολαύσεις στις φωτογραφίες που βρήκαμε στα Instagram accounts τους!

Σαν δυο σταγόνες νερό και κούκλοι! Δες τους στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved