Το Καφέ της Χαράς: Η Κανέλα δίνει spoiler - Κρύβεται δολοφόνος στο Κολοκοτρωνίτσι;
Media

Το Καφέ της Χαράς: Η Κανέλα δίνει spoiler - Κρύβεται δολοφόνος στο Κολοκοτρωνίτσι;

Η Φωτεινή Ντεμίρη μιλά για το ρόλο της Κανέλας, αλλά και τις καταιγιστικές εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς.

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει σύντομα στον ANT1 με την Χάιδω να αγνοείται. Μάλιστα οι συγχωριανοί της θεωρούν την Κανέλα ύποπτη για την εξαφάνισή της Χάιδως, θεωρώντας πως εκείνη και ο Τάσος την σκότωσαν για να ζήσουν τον έρωτά τους.

Η φωτεινή Ντεμίρη μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς στο TV24.

Τι κάνει αυτή την περίοδο η Κα­νέλα;

«Μέχρι πρότινος είχε στον νου της τον συμπέθερο. Υπήρχε ένα φλερτ, ευτυχώς όμως πολύ γρήγορα συνήλθε. Αγα­πάει τον άντρα της τον Λευτέρη και δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της».

Υπήρξε, δηλαδή, ειδύλλιο; Γιατί μέχρι πριν την καραντίνα δεν ήταν τελείωσε ξε­κάθαρο!

«Η αλήθεια είναι πως εμείς τελειώνοντας τη σεζόν λέγαμε ως Κανέλα και Τάσος πως κά­ναμε ραντεβού μόνο και μόνο για να ζηλέ­ψουν οι σύζυγοι μας, Λευτέρης και Χάιδω, που είχαν ξεκινήσει το φλερτ πρώτοι. Μάλι­στα είπαμε πως δεν μας βγήκε έτσι και αλ­λιώς. Ομως στο μεσοδιάστημα, οι συγγρα­φείς άλλαζαν λίγο το σενάριο».

Άρα θα συνεχιστεί αυτή η σχέση;

«Όπως θα πει και η ίδια η ηρωίδα μου, δεν θέλει να χαλάσει το σπίτι της. Αισθάνεται πράγματα για τον Λευτέρη ακόμα».

Τελικά το «Καφέ της Χαράς» είναι μια μι­κρογραφία της ελληνικής κοινωνίας. «Εννοείται αυτό. Ο,τι έχουν γράψει για το σί­ριαλ ο Χάρης Ρώμας και η Αννα Χατζησοφιά είναι γεγονότα που βλέπουμε γύρω μας και αντιμετωπίζουμε. Απλώς μέσα από την οθό­νη μας και το Κολοκοτρωνίτσι τα βλέπουμε όλα λίγο πιο ρομαντικά. Ακόμα και όταν εί­δαμε να εισβάλλει στην υπόθεση ο πρώην άντρας της Χαράς, που τελικά φάνηκε πως είναι γκέι, δεν ήταν κάτι από άλλο πλανήτη. Είναι μέσα στη ζωή μας όλα αυτά».

Ωστόσο η Χάιδω εξαφανίζεται!

«Και μάλιστα νομίζουν πως την έχουμε σκο­τώσει εγώ και ο Τάσος, για να ζήσουμε τον ερωτά μας, όμως θα φανεί πως δεν είναι έτσι».

Η λανθασμένη αυτή εκτίμηση σε ποιον ανήκει;

«Σε λανθασμένες συγκυρίες και το κακό αστυνομικό δαιμόνιο του Μπρίλη».

Έτσι και αλλιώς δεν θα μπορούσε η Κανέ­λα να είναι δολοφόνος!

«Ούτε ο Τάσος. Είναι και οι δυο νορμάλ άν­θρωποι, χωρίς τέτοιες... ιδιότητες».

Άρα η Χάιδω επιστρέφει;

«Ναι, θα ξαναγυρίσει δριμύτερη»

Μήπως ο λόγος της φυγής της αφορά το φλερτ του Τάσου με την Κανέλα;

«Ναι, αυτός ήταν ο λόγος που την έκα­νε να φύγει μακριά. Δεν άντεχε το ει­δύλλιο του άντρα της με τη συμπεθέρα. Αυτό!».

Παρ' όλα αυτά, είναι πολύ δυ­ναμικός άνθρωπος η ηρωί­δα σας.

«Είναι και ίσως μέσα στην ψυχή της να το θέλει αυτό το φλερτ, όμως δεν θα χαλού­σε ποτέ για αυτό την οικογένεια της. Αυτό που συνέβη το θεωρεί μια στιγμή τρέλας και αδυναμίας. Και όπως τονίζει μάλι­στα και η ίδια, έγινε πάνω σε ένα μεθύσι. Πρώτη φορά στη ζωή της ήπιε τσίπουρα και δεν θα ξαναπιεί ποτέ. "Ανάθεμα τα τσίπουρο", λέει».

Υπάρχει περίπτωση να γυρίσει στο Κολο­κοτρωνίτσι η Γωγώ η κόρη της;

«Από όσο γνωρίζω, όχι».

Πώς θα θέλατε να βρει το τέλος της σει­ράς την ηρωίδα σας; «Ευτυχισμένη με τα παιδιά και τα εγγόνια της. Τι άλλο να ζητήσει κανείς; Και να έχει αυτή τη γλυκιά σχέση με τη συμπεθέρα της. Να τσακώνονται πού και πού... Στο βάθος άλλωστε αγαπιούνται».

Θεατρικά τι θα κάνετε; «Τελικά τίποτα, αν και ήμουν σε κάποιες συ­ζητήσεις. Δεν γίνονται και πολλά πράγμα­τα, καθώς η έξοδος για θέατρο, σε κλειστό χώρο, κανείς δεν ξέρει πώς θα κυλήσει. Οι παραγωγοί ρισκάρουν».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved