Elif: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς - Θα ραγίσουν καρδιές (pics)
Media

Elif: Αυτό είναι το φινάλε της σειράς - Θα ραγίσουν καρδιές (pics)

Τίτλοι τέλους για τη σειρά Elif. Οι ζωές των πρωταγωνιστών και οι μεγάλες ανατροπές.

Το φινάλε της Elif θα παρακολουθήσουμε στις 10 Σεπτεμβρίου. Η Elif για άλλη μια φορά παλεύει για την επιβίωσή της, αφού ένα τροχαίο αλλάζει δραματικά τα δεδομένα στη ζωή της. Το περιοδικό MYtv έχει όλες τις λεπτομέρειες για τα όσα θα παρακολουθήσουμε στο τελευταίο επεισόδιο.

Η Αρζού, όπως ήδη σας έχουμε πληρο­φορήσει, επιστρέφει και με νέα ταυ­τότητα είναι έτοιμη να εκδικηθεί τους Εμίρογλου. Αυτή τη φορά, όμως, τα πράγμα­τα δεν εξελίσσονται όπως θα ήθελε, καθώς βρίσκεται σε άθλια οικονομική κατάσταση. Οι αγοραστές του κτήματος φτάνουν και ο Ουμίτ τους υποδέχεται ζητώντας τους λίγο χρόνο γιατί η σύζυγος του δεν είναι έτοιμη. Πηγαίνει στο δωμάτιο της Αρζού και τη βρίσκει ξαπλω­μένη να διαβάζει ένα περιοδικό. Την αρπάζει από το χέρι και τη βγάζει έξω αλλά εκείνη δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει πως έχασε όλη της την περιουσία και το κτήμα, που σήμαι­νε τόσα για εκείνη.

Η Αρζού κλαίει έξω από το κτήμα και ζητάει από τον Ουμίτ να κάνει κάτι. Προσπαθεί να μπει στο κτήμα και λέει πως αν ζούσε ο Κενάν θα είχε βρει τρόπο να σώσει το κτήμα. Οταν ακούει το όνομα του πρώην συ­ζύγου της, ο Ουμίτ τρελαίνεται. Της λέει πως από εδώ και πέρα είναι μόνη της και να κάνει ό,τι θέλει. Η Αρζού τον βρίζει και τσακώνο­νται λέγοντάς του πως τον μισεί θανάσιμα. Τον σπρώχνει δυνατά και ο Ουμίτ πέφτει και χτυ­πάει το κεφάλι του σε μία πέτρα. Η Αρζού βλέ­ποντας τον να αιμορραγεί σαστίζει. Τον πλη­σιάζει και διαπιστώνει πως ο Ουμίτ είναι νε­κρός. Δεν χάνει, όμως, χρόνο. Μεταφέρει το πτώμα του στο δάσος για να το κρύψει. Η Αρ­ζού είναι απελπισμένη και θυμάται το παρελ­θόν, τις μέρες του πλούτου και της χλιδής. Ξέ­ρει πια πως αυτές οι μέρες ανήκουν οριστικά στο παρελθόν.

Ο Σελίμ, η Ζεϊνέπ και η Αλιγιέ ετοιμάζουν το τα­ξίδι τους στην Αμερική για τη θεραπεία του Σε­λίμ και αποχαιρετούν φίλους και συγγενείς σε κλίμα συγκίνησης. Ο Γιουσούφ υπόσχεται στον Σελίμ να προστατεύει τα κορίτσια και τη Μελέκ και την επόμενη μέρα λέει στην τελευταία πως θέλει να περάσει μαζί της την υπόλοιπη ζωή του. Παράλληλα, η Μελέκ αντιλαμβάνεται πως η γειτονιά κουτσομπαλεύει τη σχέση της με τον Γιουσούφ. Κλαίει και εκείνος συνδυάζει κάποια γεγονότα και καταλαβαίνει ότι η Λεϊλά είναι αυ­τή που κρύβεται πίσω από τα λόγια της γειτο­νιάς. Πηγαίνει στο σπίτι της και της ξεκαθαρίζει πως αγαπάει τη Μελέκ. Στη συνέχεια επιστρέ­φει στο καφέ και κάνει πρόταση γάμου στη Με­λέκ. Τρεις μέρες αργότερα, η ίδια δέχεται την πρόταση γάμου και το ζευγάρι οργανώνει μία όμορφη τελετή.

Κανείς από τους δύο, όμως, δεν μπορεί να φανταστεί πως κάποιοι οργανώ­νουν τον θάνατο τους. Η Λεϊλά λέει στον Πα­χιά πως ο ΓΙουσούφ και η Μελέκ παντρεύονται και εκείνος της απαντάει πως αυτό δεν πρόκει­ται να συμβεί. Ο ίδιος οργανώνει να σκοτώσει τον βιβλιοπώλη έπειτα από εντολή του Ταρίκ. Ο τελευταίος μαθαίνει πως ο Γιουσούφ είναι ο κληρονόμος της τεράστιας περιουσίας της πε­θεράς του της Ματσιντέ και θέλει να τον βγά­λει από τη μέση. Το βράδυ και ενώ ο Γιουσούφ επιστρέφει στο σπίτι, δέχεται επίθεση με μαχαί­ρι από τον Παχιά, ο οποίος φοράει κουκούλα. Οι δύο άντρες πιάνονται στα χέρια και ο Που­σούφ καταφέρνει να γλιτώσει. Αντιλαμβάνεται, όμως, πως κάποιος τον θέλει νεκρό και απο­φασίζει να κάνει τη διαθήκη του. Ενημερώνει τον Ορχάν πως αφήνει κληρονόμους του την Ελίφ και τη Μελέκ.

Το πρωί, ο Μουσταφά του εξηγεί πως εκείνος και η οικογένεια του βρί­σκονται σε κίνδυνο και πρέπει να πάει κοντά στη θεία του το συντομότερο δυνατό. Η μέρα του γάμου του Γιουσούφ και της Μελέκ φτά­νει και όλοι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Γίνεται μια απλή τελετή στον κήπο του σπιτιού τους με λί­γους καλεσμένους. Ο Μουσταφά πηγαίνει στον γάμο και θέλει να πάει τη Μελέκ και τον Γιου­σούφ κοντά στη Ματσιντέ για να είναι ασφαλείς. Ο Γιουσούφ του λέει πως μπορεί να προ­στατέψει την οικογένεια του και πως δεν θέλει να δει τη Ματσιντέ. Αργότερα, ο Γιουσούφ, η Μελέκ, η Ελίφ και η Ιντζί φεύγουν με το αυτο­κίνητο και η θεωρία του Μουσταφά επιβεβαι­ώνεται με τον χειρότερο τρόπο. Κάποιος έχει χαλάσει τα φρένα του αυτοκινήτου και η οικο­γένεια έχει ένα τραγικό τροχαίο. Ο Γιουσούφ πεθαίνει ακαριαία, η Μελέκ και η Ιντζί έχουν χάσει τις αισθήσεις τους, ενώ η μοναδική που είναι καλά είναι η Ελίφ.

'Εξι μήνες μετά, η Ελίφ είναι κλειδωμένη στο υπόγειο του σπιτιού της οικογένειας Χακτανίρ. Ο Ταρίκ την κρύβει εκεί, καθώς είναι η κληρονόμος του Γιουσούφ, ενώ η Ματσιντέ δεν γνωρίζει την ύπαρξη της. Η Ιντζί έχει υιοθετηθεί από τον Βεϊσελ και την Τουλάι και κάνει ερωτήσεις για την Ελίφ, τον Πουσούφ και τη Μελέκ. Αποφεύγουν να της δώσουν ξε­κάθαρες απαντήσεις, καθώς αυτό που γνωρί­ζουν είναι πως η μοναδική που επέζησε από το δυστύχημα είναι η ίδια. Ωστόσο, ο Βεϊσέλ δι­ατηρεί τις αμφιβολίες του, καθώς τα πτώμα­τα της Ελίφ και της Μελέκ δεν βρέθηκαν ποτέ. Στην έπαυλη Χακτανίρ η Ελίφ περνάει δύσκο­λες στιγμές, καθώς είναι μόνη της και αβοή­θητη, κλειδωμένη σε ένα υπόγειο, παλεύοντας για να επιβιώσει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved