Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση
Media

Big Brother spoiler: Αυτοί είναι οι πρώτοι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Το Big Brother της νέας εποχής έκανε πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ και έχουμε ήδη την πρώτη ψηφοφορία που θέτει τρεις από τους παίκτες υποψήφιους προς αποχώρηση.

Πριν από λίγη ώρα, πραγματοποιήθηκε η πρώτη ψηφοφορία προς αποχώρηση και το πρώτο spoiler για το Big Brother δεν άργησε να έρθει...

Συγκεκριμένα, μέσω του Live streaming από την σελίδα του ΣΚΑΪ, αλλά και σύμφωνα με τους χρήστες του Twitter που παρακολουθούσαν τη στιγμή εκείνη, οι τρεις παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Χρήστος Μακρίδης με εννιά αρνητικές ψήφους, ο Νικόλας Παπαπαύλου με έξι αρνητικές ψήφους και η Άννα Μαρία Ψυχαράκη με πέντε αρνητικές ψήφους.

17 άνθρωποι, άγνωστοι μεταξύ τους, καλούνται να συνυπάρξουν για 15 εβδομάδες μέσα σε ένα σπίτι που παρακολουθείται από κάμερες 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Μακριά από συγγενείς και φίλους, χωρίς internet, social media και τηλέφωνο θα ζήσουν μια πρωτόγνωρη εμπειρία, ένα μοναδικό «κοινωνικό» πείραμα.

Η συμβίωση θα τους κάνει να επαναπροσδιορίσουν τις αξίες τους; Θα καταφέρουν άραγε να δείξουν στο τηλεοπτικό κοινό τον πραγματικό τους εαυτό;

Ποιος θα καταφέρει να φτάσει ως το τέλος;

Ποιος θα κερδίσει το έπαθλο των 100.000€;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved