Elif: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Καταιγιστικές εξελίξεις πριν το φινάλε
Media

Elif: Δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή - Καταιγιστικές εξελίξεις πριν το φινάλε

Elif: Η σειρά ολοκληρώνεται με τη μικρή Ελίφ να ζει τον δικό της γολγοθά.

Κατιαγιστικές εξελίξεις στη σειρά Elif.Σύντομα μάλιστα θα παρακολουθήσουμε το τελευταίο επεισόδιο, με τις ζωές των πρωταγωνιστών να αλλάζουν ριζικά.

Σύμφωνα με το MYtv, o γάμος του Γιουσούφ με τη Μελέκ εξε­λίσσεται σε τραγωδία. Καθώς οι νεό­νυμφοι ταξιδεύουν με την Ελίφ και την Ιντζί, ο Γιουσούφ αντιλαμβάνεται πως τα φρέ­να του αυτοκινήτου είναι χαλασμένα. Το αμάξι έχει μία τρελή πορεία, ώσπου βγαίνει από τον δρόμο και έχει μία σφοδρή σύγκρουση σε δέ­ντρα. Πίσω από τη δολοφονική επίθεση κρύ­βεται ο Ταρίκ. Ο τελευταίος είναι ο γαμπρός της Ματσιντέ, η οποία θέλει να αφήσει την περιου­σία της στον Γιουσούφ. Ο Ταρίκ, λοιπόν, προκει­μένου να απαλλαγεί από τον Γιουσούφ, οργα­νώνει τον θάνατο του. Από το τροχαίο ο άντρας πεθαίνει ακαριαία, ενώ και η Ελίφ με τη Με­λέκ θεωρούνται νεκρές αφού τα πτώματα τους δεν βρέθηκαν. Η μοναδική επιζήσασα είναι η Ιντζί, την κηδεμονία της οποίας έχουν αναλά­βει ο Βεϊσέλ με την Τουλάι.

Έξι μήνες αργότε­ρα, η Ελίφ βρίσκεται κλειδωμένη στο υπόγειο της οικογένειας της Ματσιντέ Χακτανίρ. Κα­νείς δεν γνωρίζει πως η μικρή ζει και βρίσκε­ται εκεί παρά μόνο ο Ταρίκ και η έμπιστη οικια­κή βοηθός του, Βιλντάν. Η τελευταία έχει ανα­λάβει να προοέχει την Ελίφ έπειτα από εντολή του αδίστακτου Ταρίκ, ο οποίος είναι ικανός να κάνει ό,τι χρειαστεί για να κληρονομήσει εκεί­νος την πεθερά του, τη Ματσιντέ. Είναι σίγου­ρος πως εάν η τελευταία μάθει πως η Ελίφ εί­ναι ζωντανή θα την πάρει υπό την προστασία της και θα της δώσει την περιουσία της ως φό­ρο τιμής στον Γιουσούφ που πέθανε. Η οικο­γένεια Χακτανίρ υποδέχεται τον Κερέμ. τον μικρότερο γιο της Ματσιντέ που επιστρέφει από την Αμερική. Παράλληλα, η Ελίφ βρίσκει κάτι μπισκότα στην αποθήκη που είναι κλειδωμέ­νη και θέλει να τα φάει γιατί η Βιλντάν την αφή­νει για μέρες νηστική.

Ωστόσο, σπάει ένα βάζο και στην προσπάθεια της να μαζέψει τα γυαλιά τραυματίζεται. Η μικρή, με αίματα στο χέρι, κα­ταφέρνει και βγαίνει από την αποθήκη και πη­γαίνει να ζητήσει βοήθεια. Παρακολουθεί την οικογένεια να τρώει και ξαφνικά τη βλέπουν ο Ταρίκ και η Βιλντάν. Η τελευταία, χωρίς να την καταλάβει κανείς, αρπάζει τη μικρή από το χέ­ρι και την πηγαίνει στο κελάρι. Ο Ταρίκ απειλεί τη Βιλντάν, λέγοντας της πως η Ελίφ είναι ση­μαντική για εκείνον και δεν θέλει να γίνουν λά­θη. Και ενώ ο άντρας θέλει την Ελίφ ζωντανή για τους δικούς του λόγους, η Βιλντάν της φέ­ρεται άσχημα. Δεν της δίνει να φάει ούτε να πιει νερό και το κορίτσι είναι σε απελπιστική κατά­σταση. Το βράδυ, η πόρτα στην αποθήκη που είναι η Ελίφ μένει ανοιχτή και η μικρή το βλέ­πει σαν τη μοναδική ευκαιρία για να σώσει τον εαυτό της. Καταφέρνει και βγαίνει από το σπίτι και περπατά μέσα στο δάσος.

Δεν έχει, όμως, δυνάμεις για να συνεχίσει και με όση δύναμη της απομένει επιστρέφει στην έπαυλη των Χα­κτανίρ και κοιμάται έξω από την πόρτα. Από τύχη τη βρίσκει η Βιλντάν. Η τελευταία βλέπει πως η Ελίφ έχει τραυματιστεί σοβαρά στο χέ­ρι της και θυμάται τις απειλές του Ταρίκ. Ακό­μη, διαπιστώνει πως η Ελίφ έχει υψηλό πυρε­τό και προσπαθεί να τη φροντίσει πριν καταλάβει ο Ταρίκ την άθλια κατάσταση της μικρής. Το απόγευμα, ο Ταρίκ πηγαίνει στο δωμάτιο της Βιλντάν για να δει την Ελίφ. Η οικιακή βοηθός προσπαθεί να τον πείσει πως την προσέχει πο­λύ αλλά το ταλαιπωρημένο πρόσωπο της Ελίφ μαρτυρά εντελώς το αντίθετο. Ο Ταρίκ τα βάζει με τη Βιλντάν και της λέει να προσέχει τη μικρή, αν και εκείνη δεν καταλαβαίνει γιατί η Ελίφ εί­ναι τόσο πολύτιμη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved