Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η ζωή της δικηγόρου μέσα από φώτο πριν το Big Brother
Media

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Η ζωή της δικηγόρου μέσα από φώτο πριν το Big Brother

Big Brother: Η 36χρονη Κρητικιά δικηγόρος, Άννα Μαρία Ψυχαράκη δεν είναι μόνο μία εντυπωσιακή γυναίκα αλλά έχει και έναν εκρηκτικό και δυναμικό χαρακτήρα και προκαλεί χαμό στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ!

Από το πρώτο επεισόδιο τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα, αλλά έχει αποκτήσει πολλές αντιπάθειες μέσα στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού!

Όταν ήταν μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και είχε μεγάλη αδυναμία στην Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη… είναι δικηγόρος! Η 36χρονη Κρητικιά δηλώνει παρορμητική, αυστηρή και λίγο… ζηλιάρα. Όνειρό της είναι να κάνει έναν παραδοσιακό κρητικό γάμο και τον γαμπρό τον θέλει ψηλό με ωραία μάτια, έξυπνο και με χιούμορ. Η ίδια μάλιστα δεν δίστασε να προσκαλέσει τους υποψήφιους γαμπρούς όταν εισέβαλε στο πλατό του Big Brother, προκειμένου να επικοινωνήσουν μαζί της.

Έχει αδυναμία στον αδελφό της, Αλέξανδρο, που είναι παιδί με ειδικές ικανότητες. «Τον αγαπάω πάρα πολύ. Όσες φορές είμαι στενοχωρημένη πάω, του λέω “Αλέξη μου, αγάπη μου”, με αγκαλιάζει, με σφίγγει και μου κάνει «Μμμμμ» σα να μου λέει «Όλα καλά θα πάνε» και είμαι τυχερή που τον έχω», είχε αναφέρει στο εισαγωγικό της βίντεο.

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη εδώ και 2,5 χρόνια είναι μόνη της, αλλά ονειρεύεται το γάμο της σε ένα νησί με 2.000-3.000 καλεσμένους.

Είναι υπερπροστατευτική με όλο τον κόσμο, ενώ μιλάει και τρώει πολύ.

Δείτε παρακάτω υπέροχες φωτογραφίες από την προσωπική της ζωή και δείτε τους γονείς της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved