Λύγισε η Μαρίνα Ψάλτη - Το βίντεο που τη συγκίνησε!
Media

Λύγισε η Μαρίνα Ψάλτη - Το βίντεο που τη συγκίνησε!

Η Μαρίνα Ψάλτη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, Φλερτ και μίλησε για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη, το θέατρο αλλά και είδε ένα υπέροχο βίντεο που τη συγκίνησε!

Η ηθοποιός ανέφερε ότι οι νέοι ηθοποιοί παίρνουν ελάχιστα στο θέατρο και: «Δεν μου αρέσει καθόλου που τα νέα παιδιά παίρνουν 300€ τον μήνα μισθό. Που τους θεωρούν που είναι απροστάτευτα και εμείς δεν μπορούμε να τα προστατεύσουμε. Σε κάποια παραγωγή που ήμουν ήθελα να σηκωθώ να φύγω γιατί ένιωθα ότι συναινούσα σε κάτι εγκληματικό. Έπεσα από τα σύννεφα όταν άκουσα ότι αυτά τα παιδιά θα παίρνουν 100€ τον μήνα»!

Όσο για τον γάμο της με τον Γιάννη Φέρτη, η Μαρίνα Ψάλτη είπε: «Το χιούμορ… είναι το μόνο που σώζει. Όταν είσαι με τον σύντροφό σου μες στο σπίτι αλλά ο η καρδιά δεν χτυπά όπως παλιά κάτι άλλο σε κρατάει, μία αγάπη αλλά δεν είναι μόνο η αγάπη είναι το χιούμορ, είναι η χαρά μες στο σπίτι. Να γελάς , να σε διασκεδάζει ο άλλος και να τον διασκεδάζεις και να είναι χαλαρά τα πράγματα».

Τέλος η εκπομπή είχε ετοιμάσει ένα βίντεο, στο οποίο παλιοί μαθητές της μιλούσαν για εκείνη μιας και ήταν καθηγήτρια καλλιτεχνικών και δεν άντεξε και δάκρυσε ακούγοντας τόσο όμορφα λόγια!

Δείτε το βίντεο!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved