Big Brother: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δύο νέους παίκτες του ριάλιτι!
Media

Big Brother: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τους δύο νέους παίκτες του ριάλιτι!

Big Brother: Χθες το βράδυ ο Μεγάλος Αδελφός επιφύλασσε δύο μεγάλες εκπλήξεις για τους τηλεθεατές αλλά και για τους παίκτες που είναι έγκλειστοι στο σπίτι. 

Στο χθεσινοβραδινό live του Big Brother παρακολουθήσαμε την είσοδο ακόμη δύο νέων παικτών του Βλαδίμηρου Νικόλα από την Κύπρο και της Βασιλικής Χάνου που καλούνται να ενσωματωθούν στην παρέα του Μεγάλου Αδελφού.

Διαβάστε παρακάτω όσα δεν γνωρίζετε για αυτούς...

ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΝΙΚΟΛΑ

Ο Βλαδίμηρος είναι 22 ετών, κατάγεται από την Κύπρο και ζει με τη μητέρα του. Είναι personal trainer και παράλληλα σπουδάζει μοντάζ.

Τα δύσκολα παιδικά του χρόνια δεν στάθηκαν εμπόδιο για να κυνηγήσει τα όνειρά του και να διεκδικήσει ένα καλύτερο αύριο για εκείνον και τη μητέρα του. Στο παρελθόν υπήρξε παχύσαρκος και αυτός είναι ένας από τους λόγους που δεν έχει ολοκληρώσει ερωτικά με κοπέλα.

Στο Big Brother μπαίνει για να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας σε κόσμο που βιώνει δύσκολες καταστάσεις.

ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΧΑΝΟΥ

Η 53χρονη Βασιλική Χάνου έχει δυο ενήλικα παιδιά... κοντά στην ηλικία κάποιων συγκατοίκων της. Δικαιωματικά λοιπόν πιστεύει πως της ανήκει ο τίτλος «Μαμά του Big Brother!» Η διαφορά ηλικίας δεν τη φοβίζει καθόλου αφού γνωρίζει πως να χειριστεί τέτοιες ηλικίες και θα γίνει πολύ γρήγορα μέρος της παρέας!Η Βασιλική ήταν πολλά χρόνια παντρεμένη, αλλά τώρα, χωρισμένη και ελεύθερη... δηλώνει έτοιμη για ένα νέο ξεκίνημα, μια νέα ζωή!

Καλόψυχη και… διορατική, αυστηρή αλλά δίκαιη… θέλει μέσω της εμπειρίας στο σπίτι του Big Brother να κερδίσει αυτοπεποίθηση!

Το motto της; «V for Vasiliki!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved