Παναγιώτης Βασιλάκος: Θυμάστε τον πρώτο Bachelor όταν έπαιζε στο Nomads;
Media

Παναγιώτης Βασιλάκος: Θυμάστε τον πρώτο Bachelor όταν έπαιζε στο Nomads;

Ο Παναγιώτης Βασιλάκος από την ερχόμενη Πέμπτη θα είναι ο πρώτος Έλληνας Bachelor καθώς θα πρωταγωνιστεί στο ομώνυμο ριάλιτι του Alpha. Όμως τον θυμάστε πριν από τρία χρόνια στο Nomads

Ο πρώτος Bachelor λοιπόν σύντομα θα μας αποκαλύπτει κάθε κρυφή πτυχή της προσωπικής του ζωής, περικυκλωμένος από πανέμορφες παρουσίες που θα τον διεκδικούν.

Μέχρι τότε όμως ας κάνουμε μία σύντομη αναδρομή στον χρόνο, τότε που ο γοητευτικός Bachelor ήταν ποδοσφαιριστής και έκανε την πρώτη τηλεοπτική του εμφάνιση ως παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, Nomads που παρουσίαζε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η πορεία του υπήρξε σύντομη στο παιχνίδι καθώς ο Παναγιώτης αποφάσισε να αποχωρήσει από το παιχνίδι οικειοθελώς, επισημαίνοντας -τότε- πως δεν μπορούσε να ανταγωνιστεί στα αγωνίσματα μία συμπαίκτριά του, τη Νατάσα Καλογρίδη, ώστε να παραμείνει στο παιχνίδι.

Έτσι, αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του αλλά και τους υπόλοιπους παίκτες του παιχνιδιού επιβίωσης και χωρίς πολλά λόγια έκλεισε για πάντα το κεφάλαιο Nomads, τονίζοντας στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι ό,τι και να συνέβαινε στο μέλλον, θα ήταν πάντα από τους πρώτους Nomads της ελληνικής τηλεόρασης.

Ασυμβίβαστος, νευρικός και γνωρίζοντας πολύ καλά τι θέλει από τη ζωή του, ο Παναγιώτης δεν χάρισε, όπως έδειξαν τα πράγματα και η πορεία του στο Nomads, κάστανα σε κανέναν αφού τόλμησε να εκφράσει τη γνώμη του ακόμα και για τους κανόνες του παιχνιδιού, όταν ο ίδιος και οι συμπαίκτες του σταμάτησαν τον αγώνα τους επειδή αντίπαλός τους είχε τραυματιστεί.

Εκείνοι που τον γνωρίζουν ξέρουν επίσης πως ο Παναγιώτης είναι πολύ ευθύς τύπος, δεν του αρέσουν τα παρασκήνια και βγάζει σε πέρας ό,τι βάλει στο μυαλό του. Ποδοσφαιριστής και μοντέλο συγχρόνως, τόλμησε σε νεαρότερη ηλικία να πει ένα απολαυστικό και λαχταριστό όχι στον οίκο Versace όταν του πρότειναν συνεργασία, χωρίς ποτέ κανείς να μάθει το γιατί.

Πάντως, στο εξωτερικό γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία αλλά και ζήτηση ως μοντέλο, εκπροσωπώντας την ελληνική ομορφιά στις πασαρέλες του Μιλάνου ή της Γαλλίας όπου μεγαλούργησε.

Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι οι φίλοι του θεωρούν σίγουρη την επιτυχημένη πορεία του στο μέλλον στον κόσμο της πολιτικής αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι ο ίδιος έχει ήδη υπάρξει στέλεχος του κόμματος που ίδρυσε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες του από το παρελθόν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved