Αυτιάς-Μαυραγάνη: Ποιος κέρδισε στην πρώτη μάχη της σεζόν για την ενημέρωση;
Media

Αυτιάς-Μαυραγάνη: Ποιος κέρδισε στην πρώτη μάχη της σεζόν για την ενημέρωση;

Τηλεθέαση: Χθες, ο Γιώργος Αυτιάς και η Φαίη Μαυραγάνη έδωσαν την πρώτη μάχη της σεζόν για την πρωινή ενημέρωση του Σαββατοκύριακου! Ποιος κέρδισε το μεγαλύτερο μερίδιο στην πίτα της τηλεθέασης;

Οι δύο δημοσιογράφοι με τις εκπομπές τους έχουν καταφέρει να διατηρούν το δικό τους πιστό τηλεοπτικό κοινό, ο μεν Γιώργος Αυτιάς με τις αποκλειστικότητες σε οικονομικά θέματα, η δε Φαίη Μαυραγάνη με συνεχή ρεπορτάζ πάνω σε φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας.

Ποιος όμως από τους δύο κατάφερε χθες να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών με την παρουσίαση των θεμάτων της επικαιρότητας;

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, λοιπόν, χθες, Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου, το «Τώρα ό, τι συμβαίνει» στο OPEN κατόρθωσε να σημειώσει ποσοστό 14,1% στο δυναμικό κοινό και 17.5% στο γενικό σύνολο. Την ίδια ώρα, το «Καλημέρα με τον Γιώργο Αυτιά» συγκέντρωσε ποσοστό 11,9% στο δυναμικό σύνολο και 26,9% στο γενικό σύνολο.

Μοιρασμένη λοιπόν η πίτα της τηλεθέασης για τους δύο δημοσιογράφους με τη μεν Φαίη Μαυραγάνη να συγκρατεί περισσότερους νέους μπροστά από τη μικρή οθόνη, τον δε Γιώργο Αυτιά να ενημερώνει τις μεγαλύτερες ηλικίες για φλέγοντα οικονομικά θέματα που τους απασχολούν όπως είναι οι συντάξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved