Big Brother: Ο Κρητικός απολογήθηκε και εκδιώχθηκε από το σπίτι
Media

Big Brother: Ο Κρητικός απολογήθηκε και εκδιώχθηκε από το σπίτι

Big Brother: Σάλος έχει ξεσπάσει εδώ και λίγες ώρες, μετά τη δημοσιοποίηση βίντεο στο οποίο απεικονίζεται ο Αντώνης Αλεξανδρίδης, παίκτης του ριάλιτι, μιλώντας για ερωτικά θέματα, να κάνει λόγο για... βιασμό!  

Ο 31 ετών παίκτης, ο οποίος κατάγεται από την Κρήτη και είναι bartender, έχει συστηθεί στο τηλεοπτικό κοινό ως άνδρας κυνηγός που θέλει πάντα να κάνει το πρώτο βήμα.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, σε μία πριβέ και χαμηλόφωνη συνομιλία που είχε με τους συμπαίκτες του -σίγουρα μετά τη 1,00 τα ξημερώματα αφού 12,00 με 1,00 δεν γράφουν οι κάμερες-, τον Χρήστο και τον Παναγιώτη Βαρουξή με τους οποίους μιλούσε για ερωτικά θέματα, είπε την εξής ατάκα που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων: "Με τις γκόμενες, να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου... Αλλιώς έχει βιασμό"! Δείτε το παρακάτω βίντεο με όσα είπε ο Αντώνης...

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο Αντώνης, μετά την άμεση και έγκαιρη αντίδραση των ανθρώπων της παραγωγής του reality αλλά και του ΣΚΑΪ (όπως θα δείτε και στο αποκλειστικό βίντεο που έχουμε στα χέρια μας, το οποίο διέρρευσε πριν από λίγο, ο Αντώνης κλήθηκε από τον Μεγάλο Αδελφό από χθες, κατά τη διάρκεια της μέρας και εκδιώχθηκε άμεσα), κλήθηκε σε απολογία από τον Big Brother με τον 31χρονο Κρητικό να δηλώνει πως δεν το εννοούσε έτσι όπως ακούστηκε και πως ό,τι είπε και πως ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει βιαιοπραγήσει εις βάρος κάποιας γυναίκας. "Αντώνη, σε αυτά τα θέματα δεν χωρά πλάκα" είπε ο Μεγάλος Αδελφός με τον 31χρονο Αντώνη να τονίζει: "Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με βία. Ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Αισθάνομαι ντροπή ως προς αυτό το θέμα. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό ούτε είμαι 15 χρονών να μην ελέγχω τι λέω".

Αμέσως μετά, ο Μεγάλος Αδελφός ζήτησε από τον Κρητικό να αποχωρήσει από το σπίτι, όπως και έγινε. Δείτε το βίντεο με την απολογία του Αντώνη και τη συνομιλία που είχε με τον Μεγάλο Αδελφό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved