H επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ για το Big Brother! (photos)
Media

H επίσημη ανακοίνωση του ΕΣΡ για το Big Brother! (photos)

Big Brother: Με μία επίσημη ανακοίνωση αντιδρά το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης, μετά τις απανωτές καταγγελίες που έχει δεχθεί από χθες, μετά το συμβάν με τον πρώην παίκτη του ριάλιτι, Αντώνη Αλεξανδρίδη

Οι ατάκες του περί βιασμού προχθές το βράδυ, σύντομα προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων με την παραγωγή και το κανάλι να αντιδρά επίσης άμεσα και να διώχνει τον 31χρονο Κρητικό από το παιχνίδι με συνοπτικές διαδικασίες.

Η ανεξάρτητη αρχή της τηλεόρασης στη χώρα μας, το ΕΣΡ, εξέδωσε ανακοίνωση μετά τις καταγγελίες που δέχτηκε, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Στο Συμβούλιο έχει περιέλθει πλήθος καταγγελιών (πλέον των διακοσίων) για διάπραξη (διοικητικού) αδικήματος κατά την διάρκεια εκπομπής τηλεοπτικού σταθμού μέσω του διαδικτυακού του ιστοτόπου.

Κάποιοι από τους καταγγέλλοντες διαμαρτύρονται και διερωτώνται «γιατί σιωπά το ΕΣΡ», η δε απάντηση σ’ αυτό είναι απλή: Διότι το ΕΣΡ έχει νομική υποχρέωση να σιωπά! Και τούτο επειδή, ως κρατική αρχή που κρίνει (και αποφασίζει) επί καταγγελιών (υποχρεούται να) ομιλεί -μετά από τήρηση νόμιμων διαδικασιών- μόνο με τις αποφάσεις του και όχι προκαταβολικώς, εμφανιζόμενο στην συνέχεια (και) ως αντικειμενικός κριτής θεμάτων για τα οποία ήδη έχει εκφρασθεί.

Για το συγκεκριμένο πάντως ζήτημα σχηματίσθηκε ήδη φάκελος και ορίσθηκε εισηγητής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved