Ώρα για Μελέτη: Αποθέωση στο twitter για την πρεμιέρα της Ελεονώρας (pics)
Media

Ώρα για Μελέτη: Αποθέωση στο twitter για την πρεμιέρα της Ελεονώρας (pics)

Η Ώρα για Μελέτη έκανε πρεμιέρα και οι χρήστες του twitter έδωσαν τα συγχαρητήριά τους.

Η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στο καθημερινό πρόγραμμα. Η παρουσιάστρια θα μας καλημερίζει καθημερινά από τον αέρα του Alpha, δίνοντας στις 11:00 ραντεβού για… Μελέτη.

Υπεύθυνος της εκπομπής είναι Νίκος Μάνεσης, ενώ ο Τάσος Τεργιάκης θα βρίσκεται καθημερινά στο πλατό, δίπλα στην Ελεονώρα.

Μια Ελεονώρα η οποία ξεχώρισε στην πρεμιέρα της. Λαμπερή, χαμογελαστή και έτοιμη για τη νέα σεζόν, η παρουσιάστρια κατάφερε να βγάλει στους τηλεθεατές ένα νέο concept πρωινής εκπομπής, το οποίο ενθουσίασε τους τηλεθεατές.

Κάτι το οποίο φάνηκε και από τα tweets την ώρα προβολής της εκπομπής.

  • Εκπομπές σαν το #oragiameleti βάζουν τη Δημοσιογραφία στο σωστό πλαίσιο και την πάνε ένα βήμα μπροστά: Η είδηση και ο άνθρωπος στο επίκεντρο. Μπράβο!
  • Μα πόσο πολύ σου ταιριάζει βρε Μελέτη η εκπομπή δεν λέγεται! Μπράβο και πάλι μπράβο!!!
  • Καλοκουρδισμένη και δουλεμένη εκπομπή. Φέτος η Ελεονώρα με την παρέα της μπορεί να αποδείξουν ότι τηλεόραση δεν σημαίνει ανακυκλωση προσώπων και θεμάτων αλλά μπορεί να ενημερώνεσαι χαλαρά για ενδιαφέροντα θέματα της ειδησεογραφίας. Κι ίσως ακολουθήσουν κι άλλοι.
  • Επιτέλους μια πρωινή εκπομπή για την οποία κάποιοι δουλεύουν κάνουν ρεπορτάζ,ψάχνουν για θέματα και δεν αναπαράγουν απλά τις τρασιλες με θυμωμένο υφακι τάχα ότι τις αποδοκιμαζουν ενώ στην ουσία στηρίζουν την ύπαρξη τους σε αυτές.
  • Έχουν περάσει μόλις 5 λεπτά απ την πρεμιέρα του #oragiameleti αλλα εχω την αίσθηση οτι αυτή η εκπομπή θα ειναι αυτή που θα ξεχωρίσει στην πρωινη ζώνη φέτος.
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved