Big Brother: Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη on air για το χυδαίο περιστατικό στο ριάλιτι
Media

Big Brother: Ξέσπασε η Σία Κοσιώνη on air για το χυδαίο περιστατικό στο ριάλιτι

Συγνώμη εκ μέρους του ΣΚΑΪ ζήτησε από τους τηλεθεατές η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού Σία Κοσιώνη.

Το χυδαίο σχόλιο του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το Big Brother περί βιασμού, που προκάλεσε πλήθος αντιδράσεων, δεν έμεινε ασχολίαστο από την παρουσιάστρια.

«Μου είναι πάρα πολύ δύσκολο να περιγράψω το σοκ και την αποστροφή που μου προκάλεσε το συγκεκριμένο χυδαίο σχόλιο στο livestreaming του Big Brother που δεν έπαιξε φυσικά στην τηλεόρασή μας αυτό. Μιλώντας ως γυναίκα, ως γυναίκα που μεγαλώνει ένα αγόρι, έχω να πω πως οι γυναίκες δεν είναι αντικείμενα.


Προφανώς και δεν είναι έρμαιο στις ορέξεις κανενός. Και ως εκ τούτου τέτοιου είδους αντιλήψεις είναι βλαπτικές και προσβάλουν και τις γυναίκες και κάθε υγιώς σκεπτόμενο άνδρα. Τέτοια περιστατικά όταν συμβαίνουν πρέπει να τα βλέπεις κατάματα», επεσήμανε η Σία Κοσιώνη.

Από την πλευρά του ο διευθυντής του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ Βασίλης Χιώτης διευκρίνισε πως το επίμαχο απόσπασμα δεν προβλήθηκε από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αλλά από το live streaming της ιστοσελίδας του σταθμού.
«Δεν θα ξανασυμβεί τέτοιο λάθος, γιατί θεσπίζονται πολύ αυστηροί κανόνες. Και μέχρι να καθοριστούν αυτοί οι κανόνες, το live streaming του παιχνιδιού διακόπηκε».

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved