Ώρα για Μελέτη: To Twitter αποθεώνει την Ελεονώρα Μελέτη (photos)
Media

Ώρα για Μελέτη: To Twitter αποθεώνει την Ελεονώρα Μελέτη (photos)

Ώρα για Μελέτη: Χθες, η Ελεονώρα Μελέτη επέστρεψε στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη και σήμερα η ίδια αποκάλυψε πως πλέον δεν έχει το άγχος της πρεμιέρας. 

Λαμπερή και όπως πάντα επαγγελματίας, η όμορφη παρουσιάστρια απέδειξε για ακόμα μία φορά πως είναι γεννημένη για να κάνει τηλεόραση!

Δεν είναι άλλωστε τυχαίο το γεγονός ότι η πρεμιέρα της εκπομπής Ώρα για Μελέτη σάρωσε σε νούμερα τηλεθέασης στην πρώτη κιόλας ημέρα προβολής της, σημειώνοντας ιδιαίτερα υψηλά ποσοστά τηλεθέασης.

Φυσικά, η καλή δουλειά πρέπει να ανταμείβεται, κάτι που στις μέρες μας αποτυπώνεται μέσα από τα social media.

Το Twitter για παράδειγμα, σήμερα, όπως και χθες, αποθεώνει την Ελεονώρα Μελέτη και την ομάδα της για την καταπληκτική δουλειά που έχει ως αποτέλεσμα την έγκυρη και την έγκαιρη ενημέρωση.

«Μπράβο κοριτσάρα μου και σε όλη την ομάδα! Σου πάει τόσο πολύ. Γρήγορο, άμεσο, δεν βαριέσαι ούτε δευτερόλεπτο» έσπευσε να σχολιάσει στη συγκεκριμένη διαδικτυακή πλατφόρμα η Ναταλία Γερμανού για την Ελεονώρα.

Ένας άλλος χρήστης έγραψε: «Πετάει η ομάδα. Μου αρέσει που δεν «κολλάνε» σε ένα θέμα 100 να το τραβάνε από τα μαλλιά».

Κάποιος άλλος τόνισε: «Μπράβο στον Alpha που κράτησε τον Τάσο Τεργιάκη!» ενώ κάποιος άλλος συμπλήρωσε: «Ρυθμός, ωραία ροή και ταχύτητα. Μου αρέσει».

Ένας άλλος χρήστης σχολίασε: «Ελεονώρα, ό,τι και αν κάνεις το καταφέρνεις τέλεια! Καλή αρχή» ενώ σε κάποιον άλλον άρεσε ένα συγκεκριμένο ρεπορτάζ καθώς έγραψε: «Απλά τέλειο ρεπορτάζ για τα πολύχρωμα ποπ κορν!».

Δείτε παρακάτω τα tweets:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved