GNTM: Ο Σίφης, η τσιγγάνα, ο εκατομμυριούχος και τα δάκρυα!
Media

GNTM: Ο Σίφης, η τσιγγάνα, ο εκατομμυριούχος και τα δάκρυα!

GNTM: Το αποψινό επεισόδιο θα είναι πιο εντυπωσιακό από ό,τι νομίζεις! 

Στην πρεμιέρα του GNTM 3 (Δευτέρα 7/9), η Βίκυ Καγιά ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη ροή του διαγωνισμού, προσαρμοσμένη στις πρωτόγνωρες συνθήκες, που ζει η παγκόσμια κοινότητα και επιβάλλει η πανδημία του κορoνοϊου.

Οι υποψήφιοι θα παρουσιαστούν, όπως πάντα, μπροστά στην κριτική επιτροπή για να κάνουν πασαρέλα και να ποζάρουν ώστε να τους πείσουν και

να εξασφαλίσουν το “εισιτήριο” για τη συμμετοχή τους στην επόμενη φάση των bootcamp. Αυτή τη σεζόν δεν θα πραγματοποιηθεί η φαντασμαγορική πασαρέλα αλλά ένα catwalk, με την ονομασία “IDcatwalk”. Οι υποψήφιοι καλούνται να ντυθούν, να μακιγιαριστούν και να παρουσιάσουν ένα ειδικό, διαφορετικό χαρακτήρα, μια ιδιαίτερη ταυτότητα στυλιστική, που θα τους κάνει να ξεχωρίσουν, ώστε οι 40 καλύτεροι να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Αυτή τη σεζόν ωστόσο, οι τέσσερις κριτές, έχουν στα χέρια τους, ένα «μυστικό όπλο», που μπορούν να χρησιμοποιήσουν κατά τη διάρκεια των audition. Ονομάζεται Wild Card και κάθε κριτής έχει δικαίωμα να το χρησιμοποιήσει μία και μοναδική φορά. Να «το πάρει επάνω του» και να δώσει την ευκαιρία σε κάποιον ή σε κάποια, να περάσει στη φάση του bootcamp, ακόμα και αν η απόφαση της επιτροπής, ήταν αρχικά αρνητική!

Στην πρεμιέρα του GNTM 3, η Ζενεβιέβ Μαζαρί χρησιμοποίησε πρώτη τη Wild Card και έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία σε μία υποψήφια παίκτρια. Πόσο ανατρεπτικά θα διαχειριστούν οι Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης και Δημήτρης Σκουλός, τις δικές τους κάρτες;

Η πρεμιέρα του GNTM 3 έκανε μέσο όρο 28,5% στο δυναμικό κοινό 18 – 54 ενώ σε τέταρτο μετάδοσής του έφτασε μέχρι το 34% και ήταν πρώτο στη ζώνη του καθ’όλη τη διάρκεια της μετάδοσής του.

Αγόρια και κορίτσια λοιπόν! Με πείσμα και θέληση διεκδικούν τη νίκη και τα έπαθλα, που τη φετινή χρονιά είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακά, στο πιο απαιτητικό GΝΤΜ, που έχει γίνει μέχρι σήμερα!

Δείτε το τρέιλερ του σημερινού (8-9) επεισοδίου του GNTM!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved