Nαταλία Κηρύκου: «Οι “8 λέξεις” άλλαξαν τη ζωή μου σε πολλά επίπεδα»
Media

Nαταλία Κηρύκου: «Οι “8 λέξεις” άλλαξαν τη ζωή μου σε πολλά επίπεδα»

Ο ρόλος της Έρσης την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό, ενώ, όπως αποκαλύπτει η ίδια την εξέλιξε επαγγελματικά και προσωπικά.

Η Ναταλία Κηρύκου, μίλησε για το πως πέρασε το καλοκαίρι της, για τα γυρίσματα με τη νέα πραγματικότητα, αλλά και για το πώς θα εξελιχθεί η σχέση της ηρωίδας της με τον Οδυσσέα.

Πώς ήταν το καλοκαίρι;

«Το καλοκαίρι αυτό ήταν κάπως ανατρεπτικό για μένα και διαφορετικό από τα υπόλοιπα, όπως και για τους περισσότερους άλλωστε. Για ένα διάστημα δουλεύαμε με εντατικούς ρυθμούς στην Κύπρο για τα γυρίσματα της σειράς, ωστόσο προσπαθούσα να χαλαρώνω τα Σαββατοκύριακα και να αλλάζω παραστάσεις. Ετσι, έβρισκα την ευκαιρία να φεύγω από τη Λευκωσία και να επισκέπτομαι διάφορα μέρη του νησιού. Μέσα στον Αύγουστο είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε διακοπές, να ξεκουραστούμε τελείως και να γεμίσουμε μπαταρίες. Εκανα διακοπές στο χωριό με την οικογένεια μου και ταξίδεψα σε ήσυχα μέρη με τους φίλους μου. Οπότε ήταν ωραία... Αλλωστε, το περσινό καλοκαίρι για μένα ίσως ήταν πιο δύσκολο. Απίστευτη ζέστη σε ένα καινούργιο για μένα περιβάλλον με ανθρώπους που δεν γνώριζα ως τότε και πολύωρα γυρίσματα, μακριά από την οικογένεια και τους φίλους μου. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για μένα, που τελικά όμως άξιζε τον κόπο να το περάσω!».

Πώς είναι η νέα πραγματικότητα με τις μάσκες στα γυρίσματα; Υπάρχει πάντα ο φόβος;

Από την πρώτη μέρα των γυρισμάτων μέχρι αυτή τη στιγμή τηρούνται με συνέπεια και αυστηρότητα τα μέτρα ασφαλείας. Κάθε ειδικότητα προσαρμόστηκε στις αλλαγές προκειμένου να αποφευχθεί η μετάδοση του ιού. Εννοείται πως υπάρχει πάντα ο φόβος γι’ αυτό από την πλευρά μας κάνουμε ό,τι είναι απαραίτητο για να ελαχιστοποιήσουμε τις πιθανότητες μετάδοσης του ιού».

Επιστρέφοντας στη σειρά, πώς νιώθεις λίγο πριν από την πρεμιέρα;

«Παρότι η σειρά μεταδίδεται για δεύτερη χρόνια έχω τον ίδιο ενθουσιασμό που είχα στην αρχή της δουλειάς αυτής και ανυπομονώ να τον μοιραστώ με τους τηλεθεατές».

Είναι ένα προσωπικό στοίχημα που κερδήθηκε για σένα το ότι ο κόσμος σε αγάπησε μέσα από τον ρόλο της Ερσης;

«Είναι σίγουρα το προσωπικό στοίχημα και μια από τις μεγαλύτερες αγωνίες που είχα σε αυτή τη δουλειά».

Νιώθεις ότι η σειρά άλλαξε τη ζωή σου;

«Η σειρά άλλαξε τη ζωή μου σε πολλά επίπεδα, είναι κάτι εξαιρετικά όμορφο αυτό που βιώνω. Αλλαξαν πράγματα όχι μόνο στο επαγγελματικό κομμάτι αλλά και σε επίπεδο προσωπικότητας, καθώς μέσα από την Ερση και τις σχέσεις που ανέπτυξα με τους συναδέλφους μου και τους συνεργάτες μου βίωσα μια πολύ μεγάλη προσωπική εξέλιξη».

Στο τέλος του πρώτου κύκλου το κοινό είδε τον Οδυσσέα και την Ερση να αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα. Πώς θα εξελιχθεί η ιστορία;

«Ο Οδυσσέας θα δεχθεί να φιλοτεχνήσει ένα έργο αν και η Ερση δεν συμφωνεί. Λόγω της δύσκολης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται θα το αναλάβει, όμως, κρυφά. Υπάρχει και ένα τρίτο πρόσωπο στην ιστορία αυτή και η σχέση τους θα δοκιμαστεί».

Η Ερση δηλαδή θα δει τον αγαπημένο της να «πολιορκείται» από άλλη γυναίκα;

«Κατά μία έννοια, ναι. Η Ερση θα ζηλέψει με όσα θα μάθει και θα ακούσει. Από την πρώτη σκηνή της σειράς την έχουμε δει να μην μπορεί να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις. Πόσω μάλλον τώρα που μόλις έχει γεννήσει και οι ορμόνες έχουν χτυπήσει... κόκκινο».

Πως είναι η χημεία σου ως τηλεοπτικό ζευγάρι με τον Αντρέα Γεωργίου;

«Έχουμε την ιδανικότερη χημεία που θα μπορούσε να υπάρχει. Νιώθω τυχερή», είπε στο Τύπος Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved