Ναταλία Κηρύκου: «Διεκδικώ με πάθος αυτό που θέλω και αγαπώ βαθιά όπως η Έρση»
Media

Ναταλία Κηρύκου: «Διεκδικώ με πάθος αυτό που θέλω και αγαπώ βαθιά όπως η Έρση»

Η Ναταλία Κηρύκου για δεύτερη σεζόν πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του ΣΚΑΪ «8 λέξεις».

Η αγαπημένη ηθοποιός σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τα κοινά που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται, αλλά και για το πως φαντάζεται το επαγγελματικό μέλλον της.

Τα πολύωρα καθημερινά γυρίσματα επιβαρύνουν το κλίμα μεταξύ σας κάποιες φορές;

«Μακάρι σε όλες τις δουλειές που θα προκύψουν στο μέλλον να υπάρχει αυτό το κλίμα συνεργασίας. Αισθάνομαι περήφανη που συνεργάζομαι με ηθοποιούς και σκηνοθέτες από τους οποίους μπορείς να μάθεις πολλά και να εξελιχθείς. Οπως επίσης νιώθω πολύ τυχερή που δουλεύω σε αυτή την παραγωγή. Υπάρχει μια ενέργεια που μαγνητίζει και μια συμπεριφορά από όλους που σε ωθεί να προσφέρεις όλο και περισσότερα».

Το σίριαλ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχει πολύ δυνατό fun club και από την αρχή σχεδόν οι τηλεθεατές ήθελαν τον Οδυσσέα ζευγάρι με την Ερση και όχι με την Ηλιάνα (Ειρήνη Καραγιώργη). Ο κόσμος τελικά ταυτίζεται με τους ήρωες της σειράς;

«Θα έλεγα ναι. Οσον αφορά σε αυτό που ανέφερες, η Ερση τον διεκδίκησε τίμια και ειλικρινά γιατί τον αγαπάει όσο κανέναν. Νομίζω ότι αυτό εκτίμησε ο κόσμος. Ισως και η χημεία που αναφέραμε παραπάνω να έπαιξε τον ρόλο της».

Η Ηλιάνα θα συνεχίσει να αποτελεί απειλή για την ευτυχία της Ερσης και του Οδυσσέα;

«Αφού έφτασε στο σημείο να κάνει φόνους θεωρώ ότι είναι μόνιμη απειλή».

Στις άλλες βασικές ιστορίες της δραματικής σειράς του ΣΚΑΪ τι να περί μένουμε;

Στη 2η σεζόν να περιμένετε εξελίξεις που θα οδηγήσουν τους ήρωες σε ακραίες καταστάσεις και συμπεριφορές. Οπως και νέα πρόσωπα που θα φέρουν αλλαγές και ανατροπές».

Αναφέρεσαι σε νέα πρόσωπα, μεταξύ αυτών είναι και ο Νίκος Πολυδερόπουλος που θα υποδυθεί ένα λαϊκό παιδί που πηγαίνει στην Κέρκυρα και αναλαμβάνει να δουλέψει ένα σουβλατζίδικο. Εσύ θα έχεις κάποια σχέση μαζί του;

«Ο Νίκος θα υποδυθεί τον Φρίξο, θα δώσει στη σειρά μια υπέροχη κωμική νότα και χαίρομαι που θα είμαι κι εγώ μέρος αυτής!».

Εχεις κοινά σημεία με την Ερση σαν χαρακτήρας;

«Είμαι το ίδιο δυναμική αλλά όχι τόσο έκδηλα ζηλιάρα. Διεκδικώ με πάθος αυτό που θέλω και αγαπώ βαθιά όπως κι εκείνη».

Στα ζητήματα του έρωτα αντιδράς κι εσύ όπως η ηρωίδα που υποδύεσαι;

«Είμαι το ίδιο πιστή και αφοσιωμένη στον σύντροφο μου και ίσως το ίδιο παρορμητική με την Ερση όταν αισθάνομαι ότι αδικούμαι. Το εκφράζω όμως με διαφορετικό τρόπο από εκείνη».

Μετά τις «8 Λέξεις» πώς φαντάζεσαι το επαγγελματικό σου μέλλον;

«Συνήθως μετά από μία μεγάλη επιτυχία, το επόμενο βήμα είναι δύσκολη υπόθεση. Για την ώρα το μόνο που φαντάζομαι είναι η σεζόν που ξεκινά», είπε στο Τύπος tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved