Κατερίνα Παναγοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το STAR
Media

Κατερίνα Παναγοπούλου: Αυτός είναι ο λόγος που αποφάσισε να φύγει από το STAR

Η παρουσιάστρια ανήκει στο δυναμικό του MEGA και μιλά για τη νέα της συνεργασία.

Στην οικογένεια του ΜΕGA μετα­κομίζει η επιτυχημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Παναγοπούλου ύστερα από ένα «βελούδινο δια­ζύγιο». Γνωστή για την εργατικό­τητα της, τη λάμψη και τη φυσική άνεση που έχει στον φακό, μιλά στο «Secret» για τη μετα­γραφή της στο Μεγάλο Κανάλι, ενώ αποκαλύ­πτει ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της μέ­χρι τώρα δημοσιογραφικής διαδρομής της.

Η μεταγραφή σου στο ΜΕGΑ αποτελεί την έκπληξη του καλοκαιριού. Πώς έγινε;

Προς τα τέλη της σεζόν είχα αρχίσει να αι­σθάνομαι πως είχε ξεκινήσει να ολοκληρώ­νεται ένας κύκλος στο Star. Μάλιστα είχαμε κάποιες συζητήσεις με τα στελέχη του σταθ­μού και εκεί κάπου ένιωσα ότι είχα την ανά­γκη για μια αλλαγή. Πολλοί ήταν αυτοί που μου είπαν πως είναι ρίσκο να τελειώνεις μια συνεργασία όταν έχεις ενεργό συμβόλαιο που αργεί να τελειώσει. Διότι το παράξενο είναι πως όταν είχα αρχίσει να νιώθω έτσι δεν υπήρχε ακόμα η πρόταση για το δελτίο του ΜΕGΑ. Υπήρχε πρόταση από άλλο κανάλι, αλλά ακόμα δεν ήξερα ούτε εγώ η ίδια τι ακρι­βώς ήθελα να κάνω. Με έναν περίεργο τρό­πο όμως από την πρώτη στιγμή που μίλησα με τη διοίκηση του ΜΕGΑ ένιωσα πως αυτό θα ήταν το επόμενο επαγγελματικό μου βήμα.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να το νιώσεις και είπες τελικά το «ναι» στο Μεγάλο Κα­νάλι;

Ο τρόπος αντιμετώπισης. Για εμένα το κομβι­κό σημείο σε μια συνεργασία είναι η αίσθηση της εμπιστοσύνης. Το να νιώθω ότι με εμπι­στεύονται και επενδύουν πάνω μου. Και αυτό το ένιωσα από το πρώτο λεπτό. Αυτό ήταν άλ­λωστε και το στοιχείο που με κέρδισε αμέ­σως. Η διοίκηση του ΜΕGΑ αποπνέει ακρι­βώς αυτή την αίσθηση στους ανθρώπους της. Οταν νιώθεις ότι η κεφαλή ενός οργανισμού έχει όραμα, πίστη και στηρίζει τους ανθρώ­πους του, μπορείς απερίσπαστος να κάνεις τη δουλειά σου. Για εμένα, που παθιάζομαι με ό,τι κάνω, έχει κομβική σημασία να νιώ­θω ότι επενδύουν σε εμένα.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved