Αποκλειστικό:Πρωταγωνιστής από το Κόκκινο Ποτάμι στη νέα σειρά του Ant1 «Ήλιος»
Media

Αποκλειστικό:Πρωταγωνιστής από το Κόκκινο Ποτάμι στη νέα σειρά του Ant1 «Ήλιος»

Μετά τη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε με την καθηλωτική του ερμηνεία στη σειρά που συγκλόνισε το Πανελλήνιο «Κόκκινο Ποτάμι», έρχεται με ρόλο – έκπληξη στη νέα αστυνομική – κοινωνική σειρά του Ant1 «Ήλιος».  

Ο πρωταγωνιστής που εμείς γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη σειρά του Open Tv, πρόκειται να υποδυθεί στη νέα σειρά του Ant1 έναν γιατρό και πιο συγκεκριμένα εντεταμένο στους «γιατρούς χωρίς σύνορα».

Το τηλεοπτικό του όνομα σε αυτή τη σειρά θα είναι «Νίκος Ελευθερίου» και θα έχει άμεση σχέση με την πρωταγωνίστρια, την τηλεοπτικά «Λήδα» την οποία θα υποδυθεί η Ευγενία Δημητροπούλου (νοσηλεύτρια) .

Οι δυο τους είχαν συνεργαστεί ως γιατρός με νοσηλεύτρια και όταν η Λήδα επιστρέφει, βρίσκονται μετά από χρόνια και εκείνος τη βοηθά σε μια μπλεγμένη κατάσταση.

Στη μεταξύ τους σχέση θα εμπλακεί και ο Γιώργος Καραμίχος, ο οποίος υποδύεται έναν αστυνομικό, ο οποίος προσπαθεί να διαλευκάνει μια υπόθεση. Τα γυρίσματα έχουν γίνει στην Καβάλα και πρόκειται για τον τηλεοπτικό Μουσταφά από το Κόκκινο Ποτάμι, Δημήτρη Τσολάκη.

Δείτε πρώτοι τις φωτογραφίες από τα γυρίσματα του ηθοποιού στη gallery


Η υπόθεση της σειράς

Η Λήδα επιστρέφει με τον έφηβο γιο της, Πέτρο, στην πόλη όπου γεννήθηκε, ύστερα από 18 χρόνια απουσίας. Εκεί, θα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο, τον πρώτο έρωτα που τη σημάδεψε, αλλά θα έρθει και αντιμέτωπη με την οικογένεια της, τα λάθη του παρελθόντος και την οδύνη της αυτοκτονίας της αδελφής της.

Τότε, η Λήδα έφυγε κρυφά, γεμάτη τύψεις, χωρίς κανείς γνωρίζει πού βρίσκεται. Τώρα, γυρίζει για να συμφιλιωθεί με το παρελθόν. Ο πρώτος άνθρω­πος που θέλει να δει είναι ο παλιός κολλητός της φίλος. Όλα, όμως, ανατρέπονται όταν τον βρί­σκει νεκρό και η ίδια κατηγορείται για τον φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πό­λης.

Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητα της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματα της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη, και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη, τον αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεση της.

Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ' το μικροσκόπιο τη ζωή όλων, απο­καλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα». Ποιος θέλει να ενοχοποιήσει τη Λήδα για τον φόνο του φίλου της και γιατί; Τι είναι αυτό που ήξερε ο δολο­φονημένος άντρας και γι’ αυτό έπρεπε να σωπάσει για πάντα;

Τι κρύβεται πίσω από την αυ­τοκτονία της αδελφής της, 18 χρόνια πριν; Πώς αντιδρά ο Πέτρος όταν συνειδητοποιεί ότι όλο όσα ήξερε για τη μητέρα του ήταν ψέματα; Πώς αντιδρούν οι γονείς της στην απρόσμενη άφιξη της, που ανατρέπει όλα όσα γνώριζαν μέχρι τώρα;

Τι θα γίνει όταν η Λήδα συναντήσει ξανά τον Φίλιππο, τον μεγάλο της έρωτα από το παρελθόν; Και πώς θα αντιδράσει η γυναίκα του Αλίκη και τα παιδιά του στις αλήθειες που θα αποκαλυφθούν; Τι θα γίνει όταν και ο Δημήτρης διεκδι­κήσει μια θέση στη ζωή της Λήδας;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved