GNTM 3: Η χλιδάτη ζωή του εκατομμυριούχου που πέρασε από οντισιόν! (pics+vid)
Media

GNTM 3: Η χλιδάτη ζωή του εκατομμυριούχου που πέρασε από οντισιόν! (pics+vid)

GNTM 3: To βράδυ της περασμένης Τρίτης είδαμε στο επεισόδιο του ρίαλιτι μοντέλων έναν νεαρό να συστήνεται ως... εκατομμυριούχος αλλά και γαλαζοαίματος!

Και μπορεί στο παρελθόν, όπως είπε, να πέρασε δύσκολα οικονομικά, όταν όμως κατάφερε, μόλις στα 20 του χρόνια να γίνει εκατομμυριούχος, η ζωή του άλλαξε ριζικά.

Και τώρα, με το GNTM επιχειρεί να την αλλάξει και πάλι, θέλοντας να γίνει μοντέλο.

Ο λόγος για τον Damian Prosalendis ή σε απλά ελληνικά Δαμιανό Προσαλέντη ο οποίος συστήθηκε στο επάγγελμα ως επαγγελματίας ταξιδιώτης εξηγώντας στον Δημήτρη Σκουλό που έμεινε λίγο με το στόμα ανοιχτό, ότι ταξιδεύει ανά τον κόσμο και πληρώνεται. Δείτε στο παρακάτω βίντεο πώς ακριβώς εξήγησε τη δουλειά του που -η αλήθεια είναι- είναι λίγο μπερδεμένη.

Μετά την αλλαγή που ήρθε στη ζωή του πριν από ακριβώς τέσσερα χρόνια, όταν από την μία στιγμή στην άλλη έγινε εκατομμυριούχος, ο Ντάμιαν ταξιδεύει, ζει χλιδάτη ζωή και απολαμβάνει την κάθε του στιγμή ακόμα και στο πιο απομακρυσμένο σημείο του πλανήτη.

Αρκεί κανείς να δει την προσωπική σελίδα του στο instagram για να διαπιστώσει πως ο Ντάμιαν, αν και μόλις 24 χρονών έχει ζήσει όσα άλλοι θα αναζητούσαν μία ολόκληρη ζωή.

Λονδίνο, Μιλάνο, Ντουμπάι, Βερσαλίες, Παρίσι, Νέα Υόρκη, Χόλιγουντ, Μαϊάμι, αλλά και στα καλύτερα και πολυτελέστερα ξενοδοχεία σε Χανιά ή Μύκονο, είναι μόνο μερικοί από τους σταθμούς του συνεχούς ταξιδιού του Ντάμιαν ο οποίος δείχνει να είναι έτοιμος να κατακτήσει ένα προς ένα τα όνειρά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved