Κεντρικά δελτία ειδήσεων: Τα πρόσωπα, ο σκληρός ανταγωνισμός και οι αλλαγές
Media

Κεντρικά δελτία ειδήσεων: Τα πρόσωπα, ο σκληρός ανταγωνισμός και οι αλλαγές

Σταθεροί άνκορμα και άνκοργουμαν, νέες ώρες μετάδοσης, σκληρός ανταγωνισμός και ένα στοίχημα: η πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης.

 

Ένα διάλειμμα για το καλοκαίρι ήταν αρκετό για τους παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων να φορτίσουν τις μπαταρίες τους και να ριχτούν ξανά στην αρένα της ενημέρωσης για τη νέα σεζόν.

Υπηρετώντας το δύσκολο ρόλο του οικοδεσπότη-οικοδέσποινας δελτίων, σε μία χρονιά ιδιαίτερα απρόβλεπτη και «δυνατή» λόγω επικαιρότητας αλλά και τηλεοπτικών συνθηκών, οι «στρατιώτες» των ειδήσεων θα πρέπει να κερδίσουν το κοινό δικαιώνοντας τα στελέχη των σταθμών που τους επέλεξαν και φέτος γι' αυτή τη νευραλγικής σημασίας θέση.

Η χρονιά που ξεκινά δεν θα σημάνει αλλαγές σε πρόσωπα στα δελτία, αλλά νέες ώρες μετάδοσης. Η αρχή έγινε με την ανακοίνωση του ΑΝΤ1 που επισήμαινε ότι ο Νίκος Χατζηνικολάου, από την περασμένη Δευτέρα (7 Σεπτεμβρίου) και καθημερινά, άρχισε να προβάλλεται στις 18.50.

«Έχοντας κερδίσει, με το κύρος και την αντικειμενικότητά του, την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών, το ΑΝΤ1 ΝΕWS μπαίνει δυνατά στη μάχη της ενημέρωσης, σε νέα ώρα μετάδοσης, αλλά με την ίδια μαχητικότητα και αξιοπιστία...

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μαζί με το ισχυρό δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 θα είναι και φέτος εκεί που χτυπά η καρδιά των εξελίξεων, εντός και εκτός συνόρων, παρουσιάζοντας μέσα από αποκλειστικά ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτες αναλύσεις την πιο έγκαιρη, έγκυρη και σφαιρική καταγραφή της ειδησεογραφίας», αναφέρεται.

Στην ίδια ώρα και δέκα λεπτά νωρίτερα από πέρσι βγαίνει στον αέρα το κεντρικό δελτίο του ΑLΡΗΑ με τον Αντώνη Σρόιτερ. Οι δύο άντρες θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους στη ζώνη των 18.50 και ο ανταγωνισμός αναμένεται σκληρός, καθώς στο παιχνίδι θα υπάρχει ένας ακόμη «παίκτης», το δελτίο του ΟΡΕΝ.

Το «ΟΡΕΝ NEWS» ξεκινά στις 18.50, ενώ στη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας θα βρεθεί ξανά η Νίκη Λυμπεράκη. Η νέα μανούλα, που κάνει ένα επαγγελματικό break τόσο λόγω καλοκαιριού όσο και λόγω του νεογέννητου γιου της, θα επιστρέψει στο στούντιο μέσα στον Σεπτέμβρη και θα μεταφέρει τα όσα συμβαίνουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, από Δευτέρα έως Παρασκευή. Να σημειωθεί ότι ρόλο σχολιαστή θα έχει ο Γιάννης Παπαδόπουλος, που πρόσφατα προστέθηκε στην οικογένεια του ΟΡΕΝ.

Γυναικεία υπόθεση οι ειδήσεις των 19:50

Μάρα Ζαχαρέα και Σία Κοσιώνη είναι δύο γυναίκες που θα βρεθούν και φέτος αντίπαλες στα κεντρικά δελτία του STAR και του ΣΚΑΪ, αντίστοιχα, τις καθημερινές, στις 19:50. Η πρώτη επέστρεψε την Δευτέρα 7/9, ενώ η άνκοργουμαν του Φαλήρου βρέθηκε στο πόστο της μία εβδομάδα νωρίτερα «κρατώντας» τα ποσοστά της περασμένης σεζόν.

«Κινητικότητα» στα κεντρικά δελτία του Σαββατοκύριακου και στα μεσημβρινά

Οι μετακινήσεις προσώπων του ενημερωτικού από σταθμό σε σταθμό είναι έντονες το τελευταίο διάστημα και δημιουργούν νέα δεδομένα στα μεσημβρινά δελτία και στα κεντρικά του Σαββατοκύριακου.

Η Στέλλα Γκαντώνα από το ΟΡΕΝ βρέθηκε στο ΜΕGΑ, η Κατερίνα Παναγοπούλου από το SΤΑR στο ΜΕGΑ, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι το STAR αποφάσισε να ενισχύσει το μεσημβρινό του δελτίο με την Κάτια Μάκρη. Στο ίδιο κανάλι, το κεντρικό δελτίο κάθε Σάββατο και Κυριακή θα παρουσιάζει ο Σπύρος Λάμπρου, που αποχώρησε πρόσφατα από τον ALPHA.

H EΡΤ επιμένει στις 21:00

Από την Δευτέρα 31 Αυγούστου το κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ1 εγκαινίασε τη σεζόν στις 21.00 με την Αντριάνα Παρασκευοπούλου. Σε μια περίοδο με πολλά και σημαντικά γεγονότα, το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο της ΕΡΤ, κάθε βράδυ, με αναλυτικά ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, έρευνες, συνεντεύξεις και καλεσμένους από τον χώρο της πολιτικής, της οικονομίας, του πολιτισμού, παρουσιάζει την επικαιρότητα και τις τελευταίες εξελίξεις από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο.

Ανατροπές στο MEGA

Από τις 7 Σεπτεμβρίου, Δευτέρα έως Πέμπτη στις 19.45, το κεντρικό δελτίο αναλαμβάνει η Ράνια Τζίμα και κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή στις επάλξεις θα βρίσκεται η Κατερίνα Παναγοπούλου. Στην καθημερινή ενημέρωση του ΜΕGΑ το πρώτο δελτίο ειδήσεων της ημέρας στις 13.00 θα βρεθεί η Δώρα Αναγνωστοπούλου.

Πηγή: Τύπος tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved