Media

Elif: Στο νοσοκομείο η Ελίφ - Καταιγιστικές εξελίξεις (pics)

Ελίφ: Άλλη μια σκληρή μάχη για τη ζωή της

Η Βιλντάν καθημερινά φέρεται σκληρά στην Ελίφ παρά τις προειδοποιήσεις του Ταρίκ πως τη θέλει σώα και ασφαλή. Ωστόσο, η συμπεριφορά της στα προσεχή επει­σόδια θα στείλει τη μικρή στο νοσοκομείο. Όλα ξεκινούν όταν στο σπίτι των Χακτανίρ ετοιμά­ζουν ένα πάρτι-έκπληξη για τον Κερέμ. Η Ελίφ κοιτάζει από το παράθυρο του δωματίου όπου κρατείται όσα γίνονται στον κήπο αλλά για κα­κή της τύχη η Βιλντάν τη βλέπει και τη μαλώ­νει.

Λίγες ώρες αργότερα, το πάρτι αρχίζει και η Ελίφ συνεχίζει να παρακολουθεί τους καλε­σμένους και την εντυπωσιακή τούρτα. Ωστόσο, ο Ταρίκ τη βλέπει και κάνει νόημα στη Βιλντάν να κάνει κάτι, πριν δουν τη μικρή και οι υπόλοι­ποι. Η Βιλντάν πηγαίνει στο δωμάτιο που είναι η Ελίφ και είναι εξοργισμένη μαζί της. Χάνει, λοι­πόν, την ψυχραιμία της και χτυπάει με όλη της τη δύναμη το κοριτσάκι. Η Ελίφ πέφτει στο έδα­φος και χτυπάει. Το κοριτσάκι χάνει τις αισθήσεις του και η Βιλντάν πανικοβάλλεται γιατί ξέ­ρει πως ο Ταρίκ θα την τιμωρήσει σκληρά αν πάθει κάτι η Ελίφ.

Χωρίς να χάσει χρόνο, καλεί ταξί και ζητάει να την παραλάβει από την πίσω πόρτα της έπαυλης, προκειμένου να μεταφέρει την Ελίφ στο νοσοκομείο χωρίς όμως ακόμη να ενημερώσει τον Ταρίκ. Βέβαια, ο τελευταίος αντιλαμβάνεται πως η Βιλντάν και η μικρή λεί­πουν από το σπίτι και γίνεται έξαλλος. Της τη­λεφωνεί και εκείνη αναγκάζεται να του πει την αλήθεια ζητώντας του να πάει στο νοσοκομείο να τις βρει, καθώς η Ελίφ είναι ακόμη αναίσθη­τη. Ο γιατρός λέει στη Βιλντάν πως η κατάστα­ση της Ελίφ είναι σοβαρή και οι επόμενες ώρες είναι κρίσιμες. Ο Ταρίκ φτάνει στο νοσοκομείο και μαθαίνει πως η Βιλντάν έχει πει στους για­τρούς πως αυτή είναι η μητέρα της Ελίφ και ο Ταρίκ ο πατέρας της. Αργότερα, η κατάσταση της μικρής επιδεινώνεται και πέφτει σε κώμα. Ο Ταρίκ είναι έξαλλος με τη Βιλντάν γιατί η Ελίφ κινδυνεύει να πεθάνει εξαιτίας της.

Της λέει να προσευχηθεί να γίνει καλά το κοριτσάκι γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα το μετανιώσει πικρά. Την επόμενη μέρα, Ελίφ ανοίγει τα μά­τια της και προσπαθεί να πει στη νοσοκόμα την αλήθεια και να ζητήσει βοήθεια. Όμως, είναι τό­σο καταπονημένη και ταλαιπωρημένη που δεν έχει τη δύναμη να μιλήσει. Η Βιλντάν ενημερώ­νει τον Ταρίκ πως η Ελίφ ξύπνησε και εκείνος σχεδιάζει να την πάρει κρυφά από το νοσοκο­μείο ώστε να αποφύγει να δώσει τα στοιχεία της. Ωστόσο, μία νοσοκόμα αρχίζει να υποψιά­ζεται πως κάτι δεν πάει καλά, καθώς ο άντρας συνεχώς με διάφορες δικαιολογίες καθυστερεί να δώσει τα στοιχεία της και καλεί την Αστυνο­μία. Το βράδυ, ο Ταρίκ προσπαθεί να βρει έναν τρόπο να πάρει από το νοσοκομείο κρυφά την Ελίφ. Τυλίγει τη μικρή σε μια κουβέρτα και κα­τευθύνεται προς την έξοδο αλλά οι αστυνομι­κοί τον σταματάνε...

Πηγή:MYtv

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved