Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Έδωσε spoiler για την 8η χρονιά της «Μουρμούρας»
Media

Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Έδωσε spoiler για την 8η χρονιά της «Μουρμούρας»

Η Μουρμούρα έρχεται με νέες εκπλήξεις

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης παραμένει στη Μουρμούρα, έτοιμος για νέες περιπέτειες. Ο πρωταγωνιστής της σειράς,μίλησε στο MYtv για τη νέα σεζόν, αλλά και τις εξελίξεις στο ρόλο του, ως Άγγελος.

Πως αισθάνθηκες όταν σου ανακοίνωσαν πως η σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» παίρνει το πράσινο φως για 8η χρονιά;

Η συζήτηση αυτή, για τη συνέχεια της σειράς τη νέα σεζόν, έγινε εν μέσω καραντίνας. Επειδή γενικότερα τα καλλιτεχνι­κά επαγγέλματα με τον κορονοϊό και την περίοδο της καραντίνας ήταν κάπως αβέβαια, νομίζω ότι ήταν ένα πολύ ευχάριστο νέο ότι θα υπάρχει δουλειά αλλά και που θα συνεχίσουμε μια δουλειά που αγαπάμε πάρα πολύ. Οπότε, ήμουν πάρα πολύ χαρούμενος που συνέβη κάτι τέτοιο.

Εκείνη την περίοδο και μέχρι να σου ανακοινωθεί η συνέχεια της «Μουρμούρας» ένιωσες αβεβαιότητα και άγχος;

Ναι, δεν ήξερες πώς θα εξελιχθεί ο κορονοϊός, δεν ήξερες πόσο διάστη­μα θα κρατήσει η καραντίνα και δεν ήξερες άμα θα ξαναβγείς στο επάγ­γελμα ή όχι. Όσο περνούσε ο καιρός, το μέλλον μας έμοιαζε όλο και πιο αβέβαιο, οπότε η συνέχεια της σειράς ήταν ένα πολύ ευτυχές γεγονός.

Τι πιστεύεις ότι είναι αυτό που κάνει τους τηλεθεατές να αγαπούν τη σειρά όλα αυτά τα χρόνια προβολής της;

Πολύς κόσμος ταυτίζεται γιατί βάζει τον εαυτό του στη θέση των ρό­λων. Η «Μουρμούρα» πιάνει όλη την γκάμα ανθρώπινων ζευγαριών, ηλικιακά τουλάχιστον, και με τη μυθοπλασία που υπάρχει βάζει ένα κλικ υπερβολής, όπου εκεί βρίσκεται και το κωμικό στοιχείο. Νομίζω ότι εί­ναι πολύ ευχάριστο να παρακολουθείς τη σειρά. Είναι ψυχαγωγικό σί­ριαλ χωρίς να είναι προσβλητικό για αυτόν που το παρακολουθεί. Είναι η υπερβολή της πραγματικότητας και όταν μιλάμε για πραγματικότητα πιο εύκολα μπορεί να ταυτιστεί κάποιος και να το δει.

Πώς είναι η συνεργασία σου με τη Μαρία Χάνου;

Με τη Μαρία είμαστε τρομερά χαρούμενοι που δουλεύουμε μαζί.'Εχουν περάσει τρία χρόνια, πάμε για τον τέταρτο, και αγαπιόμαστε τρομερά ως συνάδελφοι και ως άνθρωποι και ως φίλοι. Ξέρει πια απόλυτα ο ένας τα πατήματα του άλλου, το τι ακριβώς θα συμβεί στη σκηνή, συνεννοού­μαστε απόλυτα και είναι ευτύχημα να έχεις έναν τέτοιο συνεργάτη και να μπορείς να δουλεύεις μαζί του. Δεν θα μπορούσα να σκεφτώ κάτι πιο ιδανικό από το να δουλεύω με τη Μαρία και το πώς έχει εξελιχθεί η σχέ­ση μας και η συνεργασία μας.

Στα νέα επεισόδιο της σειράς να περιμένουμε αλλαγές;

Σαφώς και υπάρχουν αλλαγές, σεναριακές συνήθως, που συμβαίνουν για να κρατήσουν το ενδιαφέρον και του κοινού και των ανθρώπων που παίζουν, θα υπάρχουν κάποιες αλλαγές, οι οποίες νομίζω θα αρχίσουν να φαίνονται περισσότερο από τα Χριστούγεννα ίσως και μετά.

Η σχέση του Αγγέλου και της Βέλης πώς θα εξελιχθεί;

Νομίζω πως αυτό που θα απασχολήσει περισσότερο το ζευγάρι που υποδυόμαστε εμείς είναι κατά πόσο οι δυο τους θα μπορέσουν να κά­νουν ένα επιπλέον βήμα στη σχέση τους. Κατά πόσο είναι έτοιμοι να πα­ντρευτούν και να κάνουν ένα παιδί. Είναι νέοι άνθρωποι που έχουν σχέ­ση και θα εξετάσουν με ποιο τρόπο θα μπορούσε να πάει παρακάτω η σχέση, πιο σοβαρά ή και όχι.

Άρα σκέφτονται σοβαρά αν θα κάνουν το επόμενο βήμα;

Ναι σκέφτονται και νομίζω πως αυτό θα απασχολήσει αρκετά το ζευ­γάρι μας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved