«Κάγκελο» η Ανέτ με τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες – Απίστευτη αποκάλυψη
Media

«Κάγκελο» η Ανέτ με τον Μελέτη από τις Άγριες Μέλισσες – Απίστευτη αποκάλυψη

Η Κάτια Δανδουλάκη ήταν καλεσμένη Πρωινό αναφέρθηκε στις Άγριες Μέλισσες αλλά και στον Μελέτη που στη σειρά είναι ο γιος της.

Η Κάτια Δανδουλάκη που υποδύεται την Ανέτ ανέφερε: «Αυτή τη φορά, από εδώ και πέρα γίνονται ακόμα πιο ενδιαφέροντα πράγματα και πολύ πιο έντονα. Σκεφτόμουν μέσα μου τι άλλο θα γίνει; Γίνονται. Υπάρχουν διαδρομές όλων των ηρώων που είναι στα κόκκινα μέχρι να κλείσει η πρώτη σεζόν».

Και στη συνέχεια αναφέρθηκε Γιώργο Γεροντιδάκη και προέβη σε μία αποκάλυψη που ελάχιστοι γνωρίζουν. Συγκεκριμένα η ηθοποιός τόνισε: «Με τον Γιώργο Γεροντιδάκη έχουμε βρεθεί στη Βέρα στο Δεξί, τότε ήταν μωρό. Είχα να τον δω από τη Βέρα στο Δεξί. Να δεις τι έπαθα, δεν επιτρέπεται. Ξεκίνησαν τα γυρίσματα, τέτοιο καιρό πέρυσι, κι έβλεπα τα αγόρια που βάφονταν και λέω «Ποιος είναι αυτός ο νέος»; Μου είπαν, αλλά ούτε τότε το συνέδεσα, γιατί ήταν ένα παιδάκι και είδα έναν άντρα. Η αλλαγή του Γιώργου στα μάτια μου ήταν… Μια φίλη μου είπε «έχετε ξανασυνεργαστεί» και λέω «όχι καλέ, δεν έχουμε ξανασυνεργαστεί». Όταν τον ρώτησα τον Γιώργο «έχουμε συνεργαστεί;», μου λέει «ήμουν τότε…». Του λέω «έλα να σου δώσω μια κανονική αγκαλιά παιδάκι μου»!»!

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε η τηλεοπτική Ανέτ!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved