Big Brother: Η διαφορετική έναρξη και η αναφορά στο χυδαίο περιστατικό
Media

Big Brother: Η διαφορετική έναρξη και η αναφορά στο χυδαίο περιστατικό

Big Brother: Το δεύτερο live του Μεγάλου Αδερφού ξεκίνησε όμως λίγο διαφορετικά! 

Αυτό συνέβη καθώς ο Χάρης Βαρθακούρης αφού καλησπέρισε το τηλεοπτικό κοινό, μίλησε για το χυδαίο περιστατικό που συνέβη στο live streaming με πρωταγωνιστή τον Αντώνη Αλεξανδρίδη.

Μπορεί πολλοί να πίστευαν πως δεν θα γινόταν κάποια αναφορά στο ατυχές περιστατικό, όμως, τόσο ο παρουσιαστής, όσο και ο Ανδρέας Μικρούτσικος, μίλησαν επί του θέματος, καταδικάζοντας τα όσα ακούστηκαν από το στόμα του συγκεκριμένου παίκτη και διευκρινίζοντας πως όλα αυτά ακούστηκαν στο live streaming και όχι στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ ο οποίος αντέδρασε άμεσα.

«Καλησπέρα σας, καλωσήρθατε στο 2ο live του Big Brother νέας εποχής. Ήταν μια εβδομάδα περίεργη για εμάς. Συνέβη ένα γεγονός που μας στενοχώρησε όλους πολύ. Οδήγησε φυσικά στην αποχώρηση του Αντώνη Αλεξανδρίδη από το σπίτι του Big Brother. Αυτό που συνέβη, δεν προβλήθηκε στον αέρα του ΣΚΑΙ. Μεταδόθηκε στο διαδικτυακό live streaming του Big Brother και αμέσως καταδικάστηκε τόσο από εμάς, όσο και από σύσσωμη την ελληνική κοινωνία», είπε αρχικά, μεταξύ άλλων, ο Χάρης Βαρθακούρης.


Τον λόγο έδωσε αμέσως στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έδωσε τη δική του απάντηση.

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στο ακόλουθο βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved