Παπαγεωργίου: Ο Βασιλάκος της πρόσφερε τριαντάφυλλο και εκείνη το αρνήθηκε!
Media

Παπαγεωργίου: Ο Βασιλάκος της πρόσφερε τριαντάφυλλο και εκείνη το αρνήθηκε!

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ετοίμασε μια έκπληξη για την πρεμιέρα της εκπομπής της, Pop Up!

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια βρέθηκε στον προσωπικό χώρο του περιζήτητου Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκου, και μας εξασφάλισε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του. Οι δυο τους μίλησαν για όλα, με βασικό άξονα της συζήτησης - μα τι άλλο; - τον έρωτα.

Δες εδώ τη συνέντευξη:

Τι τον ζορίζει/δυσκολεύει;

Ο Παναγιώτης δήλωσε ότι η πιο δύσκολη στιγμή του στο show του Alpha είναι η Τελετή των Ρόδων και το ότι πρέπει να απορρίψει κάποια από τις γυναίκες που τον διεκδικούν, επειδή έρχεται κοντά με όλες, μοιράζονται πράγματα και δένονται. Εκείνες απαγορεύεται να βρεθούν στον δικό του χώρο, εκτός φυσικά, αν καλέσει κάποια ο ίδιος.

Πολλά από τα κινηματογραφικά ραντεβού που έχει ζήσει με ορισμένα από τα κορίτσια, θα του μείνουν αξέχαστα, όπως είπε χαρακτηριστικά.

Του αρέσει κάποια από τις γυναίκες που τον διεκδικούν;

Όπως αποκάλυψε ο Παναγιώτης έχει ήδη αρχίσει να έχει συναισθήματα για δέκα από τις κοπέλες.

Τι πιστεύει για το φιλί;

Ο Παναγιώτης δήλωσε ότι σε ένα ραντεβού εκτός του τηλεοπτικού αέρα, δε θα δίσταζε να φιλήσει τη συνοδό του, ακόμα κι αν έβγαιναν για πρώτη φορά.

«Το φιλί είναι και θέμα χημείας», όπως είπε η Ηλιάνα χαρακτηριστικά.

Δεν αλλάζει εύκολα γνώμη

Ο Bachelor προσπαθεί να δώσει χρόνο σε όλες τις γυναίκες, αλλά έρχεται σε πολύ δύσκολη θέση με τη διεκδίκησή τους, αφού ο ίδιος λέει πως δε μπορεί τις εντάσεις και δεν επηρεάζεται από τις προσπάθειές τους να μειώσουν μπροστά του η μία την άλλη.

Πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα;

Στην ερώτηση- εξομολόγηση της Ηλιάνας για το αν πιστεύει στον κεραυνοβόλο έρωτα, για το οποίο η ίδια δήλωσε ότι στην τελευταία της σχέση ήταν πεπεισμένη πως ήταν ενθουσιασμός, αλλά τελικά κατάλαβε πως είναι έρωτας, ο Παναγιώτης δήλωσε με απόλυτο ύφος, ότι ο έρωτας χτίζεται.

Ποια είναι η ιδανική πρόταση γάμου για εκείνον;

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor, θέλει να κάνει οικογένεια και έχει ήδη στο μυαλό του την ιδανική πρόταση γάμου: στην Αμοργό – απ' όπου κατάγεται η μητέρα του –στην παραλία με φόντο ένα πολύ όμορφο ηλιοβασίλεμα, θα γονατίσει μπροστά στη σύντροφό του και θα της κάνει την ερώτηση που θα τους ενώσει για πάντα.

Ο Παναγιώτης, λίγο πριν αποχαιρετήσει την Ηλιάνα, θέλησε να την ευχαριστήσει για την επίσκεψή της, και ως σωστός gentleman της προσέφερε ένα τριαντάφυλλο. Εκείνη τον ευχαρίστησε για την κίνησή του, του είπε ότι είναι πολύ γλυκός, αλλά ως δεσμευμένη γυναίκα, το αρνήθηκε ευγενικά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved