Άγριες Μέλισσες: Το Spoiler της Πηνελόπης που δεν περιμέναμε (pics)
Media

Άγριες Μέλισσες: Το Spoiler της Πηνελόπης που δεν περιμέναμε (pics)

Όλα όσα θα παρακολουθήσουμε στις Άγριες Μέλισσες, στα επόμενα επεισόδια.

Η Μαρία Πετεβή, ή αλλιώς, η Πηνελόπη από το Διαφάνι, μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς, αλλά και για το μέλλον της δίπλα στον Κλεομένη.

Τι γίνεται με τον Κλεομένη, τον νόμι­μο σύζυγο της Πηνελόπης;

«Ποιος ασχολείται με τον νόμιμο σύζυγο (γε­λάει), η Πηνελόπη έχει καταλάβει ότι έχει διαφορετικές προτιμήσεις. Τον παρατήρη­σε, τον πρόσεξε. Δεν ξέρει ότι είναι προικοθήρας αλλά ξέρει ότι δεν την αγαπάει. Τώρα που τα αισθήματα της για τον Μελέτη είναι γνωστά υπάρχει και με τον Κλεομένη απο­στασιοποίηση. Η Πηνελόπη δεν αντέχει πια την καταπίεση, ούτε να προσποιείται. Μέ­νουν σε ξεχωριστεί κρεβατοκάμαρες αν και ο άντρας της φέρεται και δρα σαν να μη συμ­βαίνει τίποτα. Εκείνη όμως δεν αντέχει να είναι μαζί του. Έχει αρχίσει να τον σιχαίνεται και να τον μισεί. Τον φοβάται, αλλά είναι ει­λικρινής και του λέει ότι δεν τον θέλει».

Θα μείνει έγκυος η Πηνελόπη;

«Δεν ξέρω πώς θα εξελιχθεί η πλοκή».

Ο Κλεομένης τελικά θα υπογράψει τα χαρτιά του διαζυγίου;

«Σίγουρα είναι αυτό που θέλει η Πηνελόπη, αλλά δεν είναι στο χέρι της. Το μόνο που θα κάνει είναι να προσεύχεται. Περιμένουμε να δούμε αν θα γίνει και πώς θα γίνει».

Ο Κλεομένης θα θελήσει να πουλήσει την προίκα της Πηνελόπης. Πώς θα αντιδρά­σει ο Δούκας;

«Την έχει πάρει και θέλει να την αξιοποιή­σει όπως όπως. Δεν ξέρω αν θα τα μάθει ο Δούκας».

Πώς θα αντιδράσει η Πηνελόπη μετά την ομολογία της Ελένης για τον φόνο του αδελφού της;

«Σίγουρα μετά από αυτό τίποτα δεν θα εί­ναι το ίδιο. Γίνεται ένας φόνος που κρύβεται καλά για έναν χρόνο και ξαφνικά αποκαλύ­πτεται. Εκεί που βλέπουμε στο σπίτι των Σεβαστών όλα να αρχίζουν να πηγαίνουν καλά και να υπάρχει και ένα μωρό που έχει φέρει χαρά μετά από όλα όσα έχουν συμβεί, έρχε­ται αυτή η ομολογία που θα κλονίσει απόλυτα την οικογένεια».

Η Μυρσίνη πώς θα ενεργήσει;

«Υποθέτω όπως μια μάνα που χάνει το παιδί της, έχει αφήσει τον πόνο και την πίκρα της να οδηγούν τις κινήσεις της».

Θα κάνει αντίποινα στην Αση­μίνα;

«Η Μυρσίνη είναι νάρκισσος. Ασχολείται μόνο με τον εαυ­τό της και δεν μπαίνει στη θέση του άλλου. Δεν μπορείς να πεις ότι είναι καλός ή κακός χαρακτή­ρας, όπως και για τους περισσότε­ρους. Όταν υπάρχει ένα μωρό στο σπίτι δεν ξέρω αν έχει τη δύναμη να της κάνει κακό. Άλλωστε, η Ασημίνα πλέον είναι μέλος της οικογένει­ας. Πιστεύω ότι θα αντιδράσει άσχημα προς όλους. Η φό­νισσα του γιου της είναι η Ελένη κι εκείνη το έλεγε από την αρχή. Είχε κάνει τα πάντα για να την αποκαλύψει και τώρα είναι έξαλλη που βλέπει ότι είχε δίκιο και κανείς δεν την πίστευε. Ο Δούκας πάλι είναι σαν να γυρίζει στο πα­ρελθόν. Από τη στιγμή που δεν έκανε ο Γιάννος το φο­νικό, το παρελθόν έρχεται ξανά στο προσκήνιο και εί­ναι σαν να ξαναζεί τον θά­νατο του γιου του».

ΠΗΓΗ:TV24

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved