8 λέξεις - Spoiler: "Η οικογένεια Μαρόγλου θα βιώσει πολύ δράμα"
Media

8 λέξεις - Spoiler: "Η οικογένεια Μαρόγλου θα βιώσει πολύ δράμα"

8 λέξεις: Πρωταγωνίστρια της σειράς μιλά για τις εξελίξεις.

Οι 8 λέξεις επέστρεψαν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ με τις εξελίξεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Η ηθοποιός, Ευτυχία Μελή (Κατερίνα Μαρόγλου – 8 λέξεις) μίλησε στο Tv24 για τις εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς.

Η επίθεση στο σκάφος έγινε και άφησε πίσω της, εκτός από πολλούς νεκρούς και τον Μιλτιάδη στην εντατική

«Η αλήθεια είναι πως σε αυτόν τον κύκλος σειράς, η οικογένεια Μαρόγλου θα βιώσει μια σειρά από προβλήματα. Σε ό.τι αφορά όμως στην επίθεση του Μιλτιάδη, όλα τελικά θα κυλήσουνε καλά. Δεν θα ήταν δυνατόν να φύγει ο Μιλτιάδης Μαρόγλου από τη σειρά»,

Ενα από αυτά είναι σίγουρα και η ιδιότητα του Φοίβο. Αλήθεια, η Κατερίνα δεν έχει καταλά­βει τίποτα από τη δράση του γιου της;

«Τίποτα. Δεν είναι και το πιο συνηθισμένο πράγ­μα για να πάει το μυαλό ενός γονιού. Πέρα από αυτό όμως έχει ένα είδος ψυχασθένειας και ξέρει καλά να κρύβει τα συναισθήματα του. Ο Έκτορας είναι αυτός που θα το πει στον Μιλτιά­δη, καθώς έχει κάποιες ενδείξεις».

Και ο Μιλτιάδης πώς θα αντιδράσει;

«Αρχικά δεν θα το πιστέψει και θα θέλει να τον δείρει, όμως στη συνέχεια θα μπει στη διαδικασία να καταλάβει γιατί επιμένει τόσο πολύ ο Έκτορας. Αργεί όμως να έρθει η στιγμή που ο Μιλτιάδης θα αρχίσει να υποψιάζεται κάτι»

Αρα και η Κατερίνα θα αργήσει περισσότερο...

«Εχει πλήρη μεσάνυχτα. Η Κατερίνα ακόμα και όταν το μάθει, δεν θα χάσει την αγάπη της για τον γιο της. Είναι το παιδί της και η αγάπη της μπο­ρεί και να την τυφλώνει. Πάνω απ' όλα είναι οικο­γένεια. Μπορεί να προβληματίζεται και να δυσκο­λεύεται, όμως η αγάπη πάντα κερδίζει. Ισως αυτό να είναι και ένα καλό παράδειγμα. Η Κατερίνα θα σταθεί δίπλα στην οικογένεια της, ό.τι και αν είναι αυτή. Αξίζει πάντως να σημειώσουμε πως από εδώ και πέρα η οικογένεια Μαρόγλου θα βιώσει πολύ δράμα, θα δοκιμαστεί πολύ!».

Ο Φοίβος θα συνεχίσει τη δράση του;

«Θα τον προλάβει μάλλον ο... νόμος».

Η Ιφιγένεια μπλέκει με έναν νέο άντρα;

Θα το παρουσιάσει ως φλερτ, όμως ακόμα δεν ξέρουμε τι έκβαση θα έχει το θέμα με τον Φρίξο».

Θα ζητήσει τη συμβουλή της μητέρας της;

Θα το μοιραστεί με την Κατερίνα η Ιφιγένεια, φαντάζομαι πως για να μπαίνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος στη σειρά, που θα υποδυθεί το τρίτο πρόσωπο, είναι για να μείνει, άρα σεναριακά θα 'χει μεγάλη εξέλιξη. Από την άλλη έχει αγαπηθεί ο πολύ το ζευγάρι της Ιφιγένειας και του Σπύρου, που δεν νομίζω να τους χωρίσουν».

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved