8 λέξεις: Η Εύα παρατάει τον Νικηφόρο και φεύγει για το εξωτερικό
Media

8 λέξεις: Η Εύα παρατάει τον Νικηφόρο και φεύγει για το εξωτερικό

8 λέξεις: Ο Σίμος, όταν μαθαίνει την αλήθεια για την καταγγελία της Ολυμπίας, αποσύρει τη μήνυση εναντίον του Νικηφόρου.

Κι ενώ η συμπεριφορά του κοριτσιού γίνεται όλο και χειρότερη, η Εύα παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον τους.

Συγκεκριμένα, να φύγουν για το εξωτερικό, γεγονός που σοκάρει τον αγαπημένο της. Παράλληλα, ο Έκτορας αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Φοίβο και αποφασίζει να μπει κρυφά στο διαμέρισμα του, αναζητώντας νέα στοιχεία...

Ο Φοίβος και η Βίκυ συνειδητοποιούν ότι, μετά τα μοιραία λάθη που έγιναν στο μακελειό στο κότερο του Δερβάνη, η ζωή τους βρίσκεται σε κίνδυνο. Γεγονός που δεν αργεί να επιβεβαιωθεί όταν οι δυο τους βγαίνουν βόλτα και έρχονται αντιμέτωποι με μια θανάσιμη ενέδρα. Βέβαια, οι δύο νεαροί καταφέρνουν να γλιτώσουν και ανακαλύπτουν ότι πίσω από αυτή τη δολοφονική επίθεση που δέχτηκαν κρύβεται ο αρχηγός του κυκλώματος, που θέλει να τους βγάλει απ' τη μέση.

Παράλληλα, ένας φίλος της Ολυμπίας συναντάει τον Σίμο και του αποκαλύπτει πως του έχει πει ψέματα σχετικά με τον Νικηφόρο. Τότε ο άντρας σπεύδει να ειδοποιήσει την Εύα και τον 'Εκτορα, ενώ αποσύρει τη μήνυση που έχει καταθέσει εναντίον του Νικηφόρου.

Ύστερα, ο Σίμος αναγκάζει την κόρη του να ζητήσει συγγνώμη από τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως ξεκαθαρίζει στην Εύα πως δεν θέλει να συγκατοικήσει ξανά με την Ολυμπία.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved