Αγγελική: Στο «φως» καλά κρυμμένα μυστικά
Media

Αγγελική: Στο «φως» καλά κρυμμένα μυστικά

Αγγελική: Ο Μιχάλης και η Αγγελική συναντιούνται κρυφά από όλους για να μιλήσουν, καθώς η εμφάνι­ση της στο σπίτι της οικογένειας Αργυρού με το όνομα Αγγελική του προκάλεσε σοκ.

Ωστόσο, η συνάντηση τους γίνεται αντιληπτή από τον Στέφανο. Όμως, καταφέρνουν να κρύψουν από τον άντρα το γεγονός ότι γνωρίζονται από το παρελθόν.

Την ίδια στιγμή, η Σοφία έχει μία συζήτηση με τον Νικόλα. Ο νεαρός της δίνει κάποιες πολύ αμήχανες απαντήσεις και η Σοφία έχει. ξανά, έντονες αμφιβολίες για τη συζυγική πίστη του Παύλου και ζητάει βοήθεια από την Τζένη.

Άλλωστε, ήδη μία φορά στο παρελθόν ο Παύλος την έχει προδώσει και φοβάται πως θα το επαναλάβει. Εν τω μεταξύ, η Δανάη, επιχειρώντας να βελτιώσει τη σχέση της με τη σύντροφο του πατέρα της, την Τζένη, προτείνει να πάνε οι δυο τους μια βόλτα με τα άλογα.

Οι διαφορές τους, όμως, μοιάζουν αγεφύρωτες και οι δύο γυναίκες καταλήγουν να συγκρούονται φέρνοντας ακόμη μία φορά τον Στέφανο σε δύσκολη θέση. Παράλληλα, η τωρινή σύντροφος του Μιχάλη, η Κατερίνα, η οποία εργάζεται και εκείνη στο σπίτι των Αργυρών, αποκαλύπτει άθελα της στον Δημήτρη τη σχέση του Μιχάλη με το κορίτσι που συνδέεται με μια τραγική ιστορία στην περιοχή στο παρελθόν, τη Μαργαρίτα.

Εκείνος με τη σειρά του μοιράζεται όσα του είπε η κοπέλα με τη μητέρα του. Η Αθηνά δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την υπόθεση και συμβουλεύει τον Δημήτρη να κάνει ό,τι μπορεί για να πλησιάσει τον Μιχάλη και να μάθει ό,τι ξέρει για όσα συνέβησαν εκείνη τη νύχτα.

Πηγή: mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved