Ντίνα Νικολάου: «Έχω βιώσει αντιπάθεια» (pics)
Media

Ντίνα Νικολάου: «Έχω βιώσει αντιπάθεια» (pics)

Η εκπομπή της Ντίνας Νικολάου «Dina’s bakery» μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στο MEGA.

Η ίδια μίλησε για το πως προέκυψε αυτή η αλλαγή, για τη συνεργασία της με το Μεγάλο Κανάλι, αλλά και για το αν έχει δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές.

Το «Dina’s bakery» μετακόμισε από τον ΑΝΤ1 στο MEGA. Πώς προέκυψε αυτή η αλλαγή;

«Έκλεισε ο κύκλος του ΑΝΤ1. Όταν ολοκληρώθηκε η συνεργασία μου με το σταθμό μου προτάθηκε να κάνουμε μία σειρά εκπομπών στο MEGA γιατί άρεσε το concept του «Dina’s bakery».

Πρώτη φορά, λοιπόν, στο Μεγάλο Κανάλι.

Αισθάνομαι χαρούμενη στο MEGA. Μου ταιριάζει και του ταιριάζω».

Τι διάφορες έχει το «Dina’s bakery» από το πρόγραμμα που είδαμε πέρυσι στον ΑΝΤ1;

«Συνεχίζει να ασχολείται με τη «χαρά» της ζύμης. Σε όλες τις γαστρονομικές κουλτούρες η ζύμη παίζει πρωταρχικό ρόλο στη μαγειρική, γιατί έχει να κάνει με το καθημερινό φαγητό. Επέλεξα μία σειρά από τις καλύτερες συνταγές μου. Ο στόχος είναι ο κόσμος να μπορεί να τις επαναλάβει στο σπίτι. Να δώσω το έναυσμα, την επιθυμία να δημιουργήσει».

Τι διαφορετικό θεωρείς ότι έχει η συγκεκριμένη εκπομπή;

«Προσωπικά, την ευχαριστιέμαι πάρα πολύ. Αισθάνομαι σα να μαγειρεύω στο σπίτι μου. Νομίζω επίσης πως είναι σημαντική η στήλη των σεφ. Καλώ ζαχαροπλάστες και αρτοποιούς, ως επί το πλείστον νέα παιδιά που πρώτη φορά βγαίνουν στην τηλεόραση. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κύμα αυτή τη στιγμή υπέρ της ζαχαροπλαστικής».

Πολύ φωτεινό και αισιόδοξο ότι προσκαλείς νέους επαγγελματίες στην εκπομπή. Όλοι έχουμε την εντύπωση ότι στη μαγειρική οι «μαχαιριές» είναι πολύ συνηθισμένες, ειδικό μεταξύ των τηλεοπτικών σεφ.

«Δεν είναι μεγαλύτερος ή μικρότερος ο πόλεμος από ό,τι σε άλλα επαγγέλματα. Σαφώς υπάρχει ανταγωνισμός. Όσον αφορά τα πισώπλατα μαχαιρώματα, νομίζω ότι έχουν να κάνουν με το χαρακτήρα του κάθε επαγγελματία και το πώς αυτός αντιλαμβάνεται τη θέση του μέσα στο χώρο. Δε νομίζω ότι είναι ο κανόνας».

Έχεις δεχτεί πισώπλατες μαχαιριές;

«Αυτά που σίγουρα έχω βιώσει είναι αντιπάθεια και συμπάθεια. Είναι λογικό ότι δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους. Δεν είναι εφικτό. Όχι ότι το υποβαθμίζω και λέω «δε με ενδιαφέρει». Θεωρώ ότι από τη στιγμή που κάνεις τηλεόραση, στόχος είναι να αρέσεις σε πιο πολύ κόσμο».

Υπήρξες ποτέ αυστηρός κριτής του εαυτού σου;

«Ήμουν και παραμένω. Τόσο πολύ, που μερικές φορές η ίδια βάζω τρικλοποδιές στον εαυτό μου. Με φρενάρω, με κρατώ πίσω», είπε στο 7 Μέρες TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved