Μαρία Γεωργιάδου: «Όταν σκέφτομαι και γράφω κάτι, δεν σκέφτομαι τον ανταγωνισμό»
Media

Μαρία Γεωργιάδου: «Όταν σκέφτομαι και γράφω κάτι, δεν σκέφτομαι τον ανταγωνισμό»

Φέτος υπογράφει το σενάριο της νέας, καθημερινής δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 «Ήλιος».

Η Μαρία Γεωργιάδου σε πρόσφατη συνέντευξη της έδωσε μία μικρή γεύση από όσα πρόκειται να παρακολουθήσουμε σύντομα στη μικρή οθόνη...

Η έναρξη της σειράς ξεκινάει με την επιστροφή της πρωταγωνίστριας στην Καβάλα;

«Ναι, η έναρξη της σειράς ταυτίζεται με τη στιγμή που η Λήδα (Ευγενία Δημητροπούλου) επιστρέφει στην πόλη που γεννήθηκε ύστερα από 18 χρόνια απουσίας και σιγά σιγά ξετυλίγεται ένα κουβάρι που μας εξηγεί γιατί αυτή η γυναίκα έφυγε, γιατί έμεινε τόσα χρόνια μακριά, γιατί άφησε πίσω της τους γονείς της χωρίς να επικοινωνήσει μαζί τους, γιατί έχει μαζί της ένα παιδί που είναι η μοναδική γονέας του. Και σιγά σιγά το σύμπλεγμα των ανθρώπων γύρω της αρχίζει να δένει. Οι ιστορίες αρχίζουν να αποκαλύπτουν την αλήθεια τους και τα πράγματα αρχίζουν να έρχονται στο φως. Νέα πρόσωπα μπαίνουν στην ιστορία της ηρωίδας. Ένας νέος έρωτας, ένας παλιός που υπάρχει διεκδικεί τη θέση του ξανά, νέα διλήμματα, αποφάσεις που παίρνονται αλλά δεν ξέρουμε αν είναι σταθερές και όλο αυτό με έναν πολύ ανθρώπινο τρόπο μας ξετυλίγει το κουβάρι της ζωής της όπως και τη ζωή των υπόλοιπων γύρω της. Το ατυχές με τη Λήδα, η πρώτη ανατροπή που της συμβαίνει, είναι ότι κατηγορείται σχεδόν αμέσως για έναν φόνο. Και έτσι βρίσκεται να απολογείται, να πρέπει να πει πράγματα που θα ήθελε να κρύψει, προκειμένου να υπερασπίσει την αθωότητα της. Σύμμαχος της αλήθειας και του να βρεθεί ο ένοχος είναι ένας αστυνόμος, ο Δημήτρης (Γιώργος Καραμίχος)».

Για τις ανάγκες της σειράς πραγματοποιούνται γυρίσματα και στην Καβάλα. Για ποιο λόγο επιλέξατε αυτή την πόλη;

«Είναι μια όμορφη πόλη, που παρόλο που είναι επαρχιακή, είναι αρκετά μεγάλη, ώστε και να μπορείς να χαθείς και να βρεθείς εκεί. Κυρίως είναι μια πόλη που τη βρίσκω πολύ ερωτική».

Έχετε αδυναμία σε κάποιον χαρακτήρα της σειράς;

«Τους αγαπώ όλους. Ο καθένας έχει ένα κομμάτι συναισθηματικό, ευάλωτο, δυναμικό, έξυπνο, δοτικό ή ταλαιπωρημένο. Σε όλους έχω αδυναμία. Όλοι έχουν μια ιστορία που αγαπώ και ταυτίζομαι τη στιγμή που ασχολούμαι με τον καθένα».

Στο σίριαλ πρωταγωνιστούν και ηθοποιοί που κάνουν επιλεκτικά τηλεόραση. Το γεγονός ότι δέχτηκαν να συνεργαστούν στη δική σας σειρά σας δίνει χαρά;

«Βεβαίως, είναι κάτι που μου αρέσει, το σέβομαι και το εκτιμώ που συμμετέχουν στη σειρά αυτή. Και από την άλλη είναι ηθοποιοί που κι εγώ αγαπώ πολύ. Μου αρέσει ο τρόπος τους, μου αρέσει η ιστορία τους και αυτό που φέρουν. Είμαι πολύ χαρούμενη για αυτή τη συνεργασία».

Στην πορεία της σειράς θα δούμε και νέους ήρωες να εισβάλλουν στην ιστορία;

«Ναι, στην πορεία θα συμβεί, και αυτό θα ανανεώνει την ιστορία της σειράς».

Η σειρά τη φετινή σεζόν θα προβάλλεται σε νέα ώρα. Αυτό σας αγχώνει δεδομένου ότι ο ανταγωνισμός θα είναι μεγαλύτερος;

«Για να είμαι ειλικρινής, όταν σκέφτομαι και γράφω κάτι, δεν σκέφτομαι τον ανταγωνισμό αλλά να κάνω όσο καλύτερα μπορώ αυτό που εκείνη τη στιγμή δημιουργείται. Από εκεί και πέρα, πιστεύω ότι κάθε πράγμα έχει την τύχη του, την πορεία του. Το δικό μου κομμάτι σταματάει στο να κάνω το καλύτερο που μπορώ και να αγαπήσω αυτό που κάνω. Τα υπόλοιπα δεν τα σκέφτομαι καθόλου».

Έχετε άγχος για το τι θα επακολουθήσει με την κατάσταση με τον κορονοϊό;

«Πιστεύω ότι με την απαραίτητη προστασία που μπορεί ο καθένας να πάρει, με την ευαισθησία και με την ευθύνη που νιώθουμε για όλο αυτό που συμβαίνει, θα τα καταφέρουμε. Είμαι αισιόδοξη. Κάνουμε ανά τακτά χρονικά διαστήματα το τεστ, ειδικά όσοι παίζουν προσέχουν. Και φυσικά προσέχουμε ο ένας τον άλλον και ο καθένας τον εαυτό του», είπε στο MYTV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved