The 2night Show: Πρεμιέρα απόψε για τον Αρναούτογλου
Media

The 2night Show: Πρεμιέρα απόψε για τον Αρναούτογλου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επιστρέφει στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με εκλεκτούς καλεσμένους και ξεχωριστές συναντήσεις!

Η Ιωάννα Τούνη κάνει «ποδαρικό» στον Γρηγόρη και για πρώτη φορά μιλάει τηλεοπτικά για το επίμαχο βίντεο με τις προσωπικές της στιγμές, το οποίο είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο χωρίς την έγκριση της. Γιατί μπήκε στην διαδικασία να μιλήσει γι’ αυτό το βίντεο στο κανάλι της στο You Tube; Τι σχόλια δέχθηκε; Πόσο έχει αλλάξει η ζωή της; Αυτά και πολλά περισσότερα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη. Τέλος, η Ιωάννα είναι η πρώτη που τολμά να περάσει από τις «Σφήκες»...Η Super Κική, η Χρύσα Κατσαρίνη και η Φελίσια Τσαλαπάτη θα την υποδεχθούν στο καμαρίνι τους και θα την υποβάλουν σε τρομερές δοκιμασίες!!!

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Αντίνοος Αλμπάνης. Ο αγαπημένος πρωταγωνιστής της νέας σειράς του ΑNT1 «Ήλιος», σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, αναφέρεται στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε και εξηγεί γιατί το θεωρεί

«παράσημο» στη ζωή του. Μεταξύ άλλων, μιλά για την προσωπική του ζωή και παραδέχεται ότι έχει βαρεθεί τη μοναξιά του. Η συνάντηση των δύο αντρών είναι απολαυστική αφού ολοκληρώνεται με ένα ξεκαρδιστικό παιχνίδι.

Η Μαρία Καβογιάννη, επισκέπτεται για πρώτη φορά το «THE 2NIGHT SHOW». Η αγαπημένη ηθοποιός με τις σπαρταριστές ατάκες που ακόμα και σήμερα γίνονται viral, σε μια κουβέντα φιλική και χαλαρή με τον Γρηγόρη, μιλά για την επιτυχημένη πορεία της στην τηλεόραση, για το θέατρο αλλά και το ενδεχόμενο να τη δούμε να παρουσιάζει τηλεοπτική εκπομπή.

Τhe 2night Show”, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, γιατί μια καλή παρέα μπορεί να κάνει τη διαφορά!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved