Elif: Η Ρεϊχάν βρίσκει και σώζει την Ελίφ (photos)
Media

Elif: Η Ρεϊχάν βρίσκει και σώζει την Ελίφ (photos)

Elif: Η Βιλντάν και ο Ταρίκ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μη βρει κανενός την Ελίφ.

Ωστόσο, στα προσεχή επεισόδια, η Ρεϊχάν βλέπει τη μικρή που είναι κλειδωμένη στο κελάρι.

Η Ελίφ, η οποία είναι νηστική για μέρες, λιποθυμάει, αλλά η Ρεϊχάν τη φροντίζει και μιλάει για εκείνη στη Ματσιντέ και στη Γιλντίζ.

Η Ελίφ συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο μετά το χτύπημα της Βιλντάν. Ωστόσο, πολύ γρήγορα ο Ταρίκ αντιλαμβάνεται πως θα έχει μπελάδες, καθώς η νοσοκόμα ζητάει τα στοιχεία της μικρής. Έτσι, παίρνει κρυφά την Ελίφ και την επιστρέφει στην έπαυλη κλειδώνοντας την και πάλι στην αποθήκη. Η Βιλντάν φέρεται καλά στην Ελίφ όταν είναι μπροστά ο Ταρίκ, αλλά όταν εκείνος φεύγει τη βάζει να κάνει σκληρές δουλειές χωρίς να της δίνει φαγητό.

Την επόμενη μέρα, ο Ταρίκ ενημερώνει τη Βιλντάν πως θα φύγει για ένα επαγγελματικό ταξίδι και της ζητάει να προσέχει την Ελίφ. Ωστόσο, η μικρή αρρωσταίνει και πάλι, και αυτή τη φορά έχει βήχα. Έτσι, προκειμένου να μην την ακούσει κανείς, τη μεταφέρει στο κελάρι. Αργότερα, η Ρεϊχάν πηγαίνει να πάρει κάτι από το κελάρι και η Ελίφ κρύβεται για να μην τη δει. Ο βήχας της, όμως, την προδίδει. Η Ρεϊχάν την ακούει και στην αρχή τρομάζει.

Όμως πλησιάζει προς το μέρος που άκουσε τον θόρυβο και βρίσκει τη μικρή, η οποία είναι πανικοβλημένη. Η κοπέλα προσπαθεί να την πλησιάσει και τη ρωτάει πώς τη λένε. Η Ελίφ θυμάται όλες τις φορές που η Βιλντάν την είχε απειλήσει και δεν μιλάει. Η Ρεϊχάν καταλαβαίνει πως είναι άρρωστη και προσπαθεί να την πάρει μαζί της αλλά η μικρή αντιστέκεται. Πηγαίνει στο σπίτι να βρει κάποιον αλλά όλοι λείπουν και έτσι επιστρέφει στο κελάρι και προσπαθεί να πείσει την Ελίφ πως δεν θα της κάνει κακό. Καθώς μιλάνε, όμως, η Ελίφ λιποθυμάει.

Η Ρεϊχάν της δίνει νερό και το κοριτσάκι συνέρχεται, ενώ έπειτα τη μεταφέρει στην κουζίνα για να της δώσει φαγητό. Η Ελίφ παραμένει σιωπηλή αλλά η Ρεϊχάν σιγά σιγά καταφέρνει να κερδίσει τη συμπάθεια της και την εμπιστοσύνη της. Το κοριτσάκι, όμως, αισθάνεται άσχημα γιατί σκέφτεται τη Βιλντάν και πώς θα αντιδράσει όταν δει ότι δεν είναι στο κελάρι και μιλάει με τη Ρεϊχάν.

Ωστόσο, είναι πολύ εξαντλημένη και θέλει να κοιμηθεί. Η Ελίφ αποκοιμιέται στην αγκαλιά της Ρεϊχάν, η οποία τη νανουρίζει. Εκείνη τη στιγμή, μπαίνουν η Γιλντίζ και η Ματσιντέ, οι οποίες ξαφνιάζονται όταν βλέπουν τη Ρεϊχάν να έχει στην αγκαλιά της την Ελίφ. Η Ρεϊχάν τούς λέει όλη την ιστορία, αλλά η Ματσιντέ δεν μπορεί να φανταστεί πως το κοριτσάκι είναι η θετή κόρη του Γιουσούφ που όλο αυτό το διάστημα ψάχνει με τη βοήθεια του Μουσταφά, θεωρεί πως πρέπει να ενημερώσουν την Αστυνομία, αλλά η Γιλντίζ καταλαβαίνει πως το κοριτσάκι είναι φοβισμένο και η Ματσιντέ αποφασίζει να κρατήσουν κοντά τους την Ελίφ και να τη φροντίσουν για κάποιο διάστημα.

Η Ρεϊχάν περιποιείται την Ελίφ και της κάνει ερωτήσεις για την οικογένεια της, όμως η μικρή είναι θλιμμένη. Καθώς συνομιλούν, η Γιλντίζ ενημερώνει τη Ρεϊχάν πως επέστρεψε η Βιλντάν από τα ψώνια. Στο άκουσμα του ονόματος, η Ελίφ παγώνει και πέφτει το ποτήρι από τα χέρια της. Το χέρι της αιμορραγεί και η Ρεϊχάν την πηγαίνει σε ένα άλλο δωμάτιο για να περιποιηθεί το τραύμα της. Η αντίδραση της μικρής στο άκουσμα του ονόματος της Βιλντάν προβληματίζει τη Γιλντίζ Μιλάει σχετικά στη Ρεϊχάν και καταλήγουν στο συμπέρασμα πως πρέπει να ενημερώσουν τη Ματσιντέ.

Πηγή: MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved