Αγγελική: Η Σοφία εγκαταλείπει τον Παύλο (photos)
Media

Αγγελική: Η Σοφία εγκαταλείπει τον Παύλο (photos)

Αγγελική: Η Αγγελική ανακαλύπτει πως ο Παύλος και η Τζένη είναι εραστές και φροντίζει να μάθει και η Σοφία πως ο άντρας της την απατά.

Τότε, η Σοφία αποφασίζει να εγκαταλείψει τον Παύλο. Αυτή η εξέλιξη, όμως, προκαλεί αναστάτωση στην Αθηνά, η οποία μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η Σοφία λαμβάνει ανώνυμα μηνύματα που την προειδοποιούν για την παράλληλη σχέση που διατηρεί o Παύλος. Μάλιστα, η άγνωστη γυναίκα που επικοινωνεί μαζί της την παρακινεί να πάει σε ένα ξενοδοχείο στο οποίο ο σύζυγος της θα συναντήσει την ερωμένη του.

Η Σοφία, λόγω και της παλιότερης απιστίας του Παύλου, αποφασίζει να πάει στο εν λόγω ξενοδοχείο και τα μηνύματα επιβεβαιώνονται. Τότε, σοκαρισμένη για τη δεύτερη προδοσία του Παύλου, αποφασίζει να τον εγκαταλείψει. Εκείνος κατηγορεί την Τζένη πως τον παγίδεψε λέγοντας της πως εκείνη κάλεσε τη γυναίκα του.

Την ίδια ώρα, η Αγγελική ενημερώνει τον Μιχάλη πως η ίδια έστειλε τη Σοφία στο ξενοδοχείο και εκείνος ανησυχεί για την ασφάλεια της, και την προειδοποιεί πως ο Παύλος μπορεί να γίνει πραγματικά επικίνδυνος εάν καταλάβει πως του κατέστρεψε την οικογένεια. Από την άλλη, η Κατερίνα αρχίζει να αμφιβάλλει για τα αισθήματα του Μιχάλη, ενώ ο Δημήτρης προσπαθεί να την πείσει να μη φύγει από το σπίτι.

Αργότερα, η Αγγελική έρχεται πιο κοντά με τον Νικόλα, γεγονός που κάνει τον Μιχάλη να ζηλεύει τόσο που στο τέλος της ομολογεί τα αληθινά αισθήματα που τρέφει για εκείνη. Η Αθηνά ενημερώνεται για όσα συνέβησαν με τη Σοφία και τον Παύλο και επιχειρεί να αποτρέψει τη νύφη της απ' το να εγκαταλείψει την οικογενειακή στέγη. Ένας μεγάλος καβγάς ανάμεσα στην Αθηνά και στον Παύλο, όμως, έχει τρομερές συνέπειες για την υγεία της γυναίκας.

Η Αθηνά στο νοσοκομείο

Η Αθηνά από την ένταση του καβγά της με τον Παύλο νιώθει μία έντονη αδιαθεσία κάνοντας τους όλους να ανησυχήσουν. Η Αγγελική φτάνει καθυστερημένα κοντά της και προτείνει να τη μεταφέρουν αμέσως στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Παράλληλα, η Όλγα ρωτάει τον Μιχάλη τι έκανε με την Αγγελική στο θερμοκήπιο και προσπαθεί να αποκαλύψει στην Κατερίνα την κρυφή συνάντηση του νεαρού με την Αγγελική.

Εν τω μεταξύ, η Τζένη αρχίζει να υποψιάζεται την Αγγελική για τα ανώνυμα μηνύματα στη Σοφία και το εκμυστηρεύεται στον Παύλο. Μάλιστα, αποφασίζει να ψάξει για αποδείξεις. Η υγεία της Αθηνάς βελτιώνεται, όμως τα αποτελέσματα των εξετάσεων δεν είναι τα αναμενόμενα.

Οι τύψεις βαραίνουν τον Νικόλα, ο οποίος αποφασίζει να αποκαλύψει στον Στέφανο την αλήθεια για ό,τι έγινε πριν 17 χρόνια. Ο Δημήτρης, όμως, μαθαίνει τις προθέσεις του αδελφού του και προσπαθεί να τον σταματήσει. Την ίδια στιγμή, η Κατερίνα ακούει για τη σχέση του Μιχάλη με την Αγγελική και επιμένει να μάθει την αλήθεια.

Πηγή MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved