Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Βλάσης ανησυχούν για τη Ρενάτα (photos)
Media

Έλα στη θέση μου: Αχιλλέας και Βλάσης ανησυχούν για τη Ρενάτα (photos)

Έλα στη θέση μου: Ο Αχιλλέας και ο Βλάσης κάνουν μία «παύση» στην κόντρα τους και μιλούν για τη Ρενάτα και τη σχέση της με τον Μάρκο. Εκεί ο πρώτος λέει κάποια πράγματα που προκαλούν την ανησυχία του έτερου.

Την ίδια ώρα ο Μάρκος αποκαλύπτει στη νεαρή γυναίκα την αληθινή του ταυτότητα, ενώ η Σύλβια έρχεται αντιμέτωπη με μία ανακάλυψη που τη σοκάρει…

Ο Αχιλλέας είναι σίγουρος πως ο Μάρκος έχει κάποια σχέση με τον Αντρέα, αλλά δεν μπορεί να καταλάβει ποια είναι αυτή. Έτσι, αρχίζει να ψάχνει μανιωδώς πληροφορίες που θα τον βοηθήσουν να φτάσει κοντά στην αλήθεια και. από ό,τι φαίνεται, αυτό δεν αργεί να συμβεί.

Ο ίδιος, σύντομα, ανακαλύπτει ένα στοιχείο που δείχνει πως ο Μάρκος έχει τις μετοχές του Αντρέα και αυτή την πληροφορία φροντίζει να τη διαδώσει από στόμα σε στόμα, ώστε να αρχίσουν να τον υποπτεύονται και άλλοι.

Παράλληλα, ο Βλάσης εξακολουθεί να βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αλλά πρέπει να βρει τη δύναμη να πάρει σημαντικές αποφάσεις που αφορούν το μέλλον του. Από τη μία, σίγουρα, δεν πρέπει να πληγώσει την κόρη του, τη Ζωή, που είναι ό,τι πιο πολύτιμο έχει στη ζωή του, και από την άλλη πρέπει να ξεκαθαρίσει άμεσα την κατάσταση με τη Μαρίνα, την οποία αγαπά και νοιάζεται. Εν τω μεταξύ, ο Θοδωρής προσεγγίζει τη νεαρή κοπέλα και προσπαθεί να την πείσει να μην αφήσει το Εργαστήρι, αλλά και να δώσει ακόμη μία ευκαιρία στη σχέση της με τον Βλάση.

Η απρόσμενη αντίδραση της Zωγραφιάς

Ο Δαμιανός βρίσκεται σε κατάσταση... συναγερμού μιας και η αγαπημένη του, η Ζωγραφιά, έχει γενέθλια. Χωρίς να χάνει χρόνο, λοιπόν, ψάχνει να βρει το κατάλληλο δώρο που θα τη γεμίσει με χαρά και, ταυτόχρονα, θα την εντυπωσιάσει. Λίγη ώρα μετά, ο άντρας καταφέρνει να βρει αυτό το δώρο και της το παραδίδει, όμως η αντίδραση της Ζωγραφιάς δεν είναι αυτή που περίμενε. Από εκείνη τη στιγμή, ο Δαμιανός υποψιάζεται πως η Ζωγραφιά του κρύβει κάτι και απαιτεί να μάθει τι είναι αυτό.

Από την άλλη, τα μπλεξίματα της Σύλβιας με τα διαμάντια έχουν προκαλέσει μια σειρά ερωτημάτων στους ανθρώπους του κοντινού της περιβάλλοντος σχετικά με το ποιόν των πραγματικών κατόχων τους. Σε ένα από αυτά βρίσκει απάντηση ο Ζούβας. Ο τελευταίος ανακαλύπτει ότι οι κάτοχοι των διαμαντιών είναι πολύ επικίνδυνοι και θέλει να προστατεύσει με κάθε τρόπο την αγαπημένη του. Ωστόσο, εκείνη μαζί με τον Ατσαλάκη αγνοούν τους κινδύνους και θέλουν να πάρουν μερικά διαμάντια για να τα χρησιμοποιήσουν για αγαθοεργίες. Στο μεταξύ, ο Ζούβας και ο Σήφης μαθαίνουν για τις προθέσεις τους και προσπαθούν να τους πείσουν να επιστρέψουν τα διαμάντια, αλλά αυτοί αρνούνται.

Τότε οι δύο πρώτοι αναλαμβάνουν μόνοι τους δράση και κρύβουν σε ένα ασφαλές μέρος τη βαλίτσα, μέχρι η Σύλβια και ο Ατσαλάκης να τους πουν ότι θα πράξουν το σωστό. Αργότερα, η Σύλβια και ο Ατσαλάκης συνειδητοποιούν ότι δεν πρόκειται να περάσει το δικό τους και λένε στον Ζούβα και στον Σήφη ότι θα επιστρέψουν τα διαμάντια. Όταν όμως η πρώτη παραδίδει τη βαλίτσα στους λαθρέμπορους και νομίζει πως ξεμπέρδεψε για πάντα, μαθαίνει πως ο Ζούβας κράτησε κρυφά τρία διαμάντια και παθαίνει σοκ.

Ο Μάρκος αποκαλύπτει την ταυτότητα του

Ο Βλάσης και ο Αχιλλέας αποφασίζουν να αφήσουν για λίγο στην άκρη τις διαφορές τους, μετά τα τελευταία γεγονότα που προκλήθηκαν από τον δεύτερο, και κάνουν μία ειλικρινή συζήτηση για τη Ρενάτα. Ο Αχιλλέας του εκμυστηρεύεται ότι κάτι δεν πάει καλά με τον Μάρκο και ότι δεν είναι αυτός που παρουσιάζεται, με αποτέλεσμα, μέχρι να αποδειχτεί ποιος πραγματικά είναι, η Ρενάτα να κινδυνεύει.

Εκείνη τη στιγμή, ο Βλάσης αντιλαμβάνεται πως ο Αχιλλέας τη νοιάζεται πραγματικά και πιστεύει ότι αυτά δεν τα λέει λόγω της εμμονής του, επειδή η νεαρή γυναίκα επέλεξε τον Μάρκο, και αρχίζει να ανησυχεί κι εκείνος με τη σειρά του. Συγχρόνως, ο τελευταίος ζητάει από τη Ρενάτα να μιλήσουν για κάτι πολύ σοβαρό και δεν θέλει να τους διακόψει κανένας και τίποτα.

Τότε ο Μάρκος αρχίζει να της μιλάει για τη ζωή του και της αποκαλύπτει ότι στην πραγματικότητα λέγεται Μάρκος Σοφοκλέους και πως ο Αντρέας είναι ο πατέρας του, καθώς επίσης και τους λόγους για τους οποίους όλο αυτό το διάστημα δεν είχε πει τίποτα σε κανέναν.

Εκείνη τη στιγμή, η Ρενάτα έχει ανάμεικτα συναισθήματα και συνειδητοποιεί ότι ζούσε σε ένα ψέμα. Η ίδια δεν μπορεί να διαχειριστεί την παραπάνω αποκάλυψη και ζητάει να μείνει για λίγο μόνη της, ώστε να σκεφτεί και να ξεκαθαρίσει τα πράγματα μέσα της.

Πηγή MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved