Ώρα για Μελέτη: Ελεονώρα Μελέτη: Η ενημέρωση τής πάει πολύ!
Media

Ώρα για Μελέτη: Ελεονώρα Μελέτη: Η ενημέρωση τής πάει πολύ!

Ώρα για Μελέτη: Η Ελεονώρα Μελέτη μπήκε για τα καλά και με φόρα στην πρωινή ζώνη.

Η επιτυχία ήταν βέβαιη καθώς και μόνο η εμπειρία της στον τηλεοπτικό «αέρα» αλλά και ο ενθουσιασμός της, τον οποίο μοιράζεται με το τηλεοπτικό κοινό -κι εκεί «κρύβεται» και το μεγάλο μυστικό-, είναι τα δυο συστατικά που από την πρώτη της κιόλας ημέρα στον «αέρα» της εκπομπής Ώρα για Μελέτη, τα νούμερα τηλεθέασης τής έδωσαν πρωτιά.

Και για να μιλάμε με νούμερα, η Ελεονώρα στο μισάωρο της εκπομπής της 12 με 12.30 την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου ήρθε δεύτερη στη σκληρή μάχη της τηλεθέασης, σημειώνοντας το πολύ υψηλό ποσοστό -για τη μεσημεριανή ζώνη των καναλιών-, 16,7%.

Η θεματολογία της εκπομπής σε εκείνο το διάστημα ήταν κοινωνικού περιεχομένου, την οποία η Ελεονώρα διαχειρίζεται με απόλυτη επιτυχία.

Αρκεί μόνο ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι θέματα όπως το εργαστήρι με βιενέζικες ψάθες που φτιάχνονται με πολύ μεράκι αλλά και ο Ολλανδός στη Φλώρινα που μαζί με τη γυναίκα του παράγουν τη δική τους ελληνική σαμπάνια την οποία μάλιστα εξάγουν σε 15 χώρες στο εξωτερικό, ήταν αυτά που μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved