Ήλιος: Η εκταφή που ανατρέπει τη ζωή όλων! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια
Media

Ήλιος: Η εκταφή που ανατρέπει τη ζωή όλων! Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια

Ήλιος: Συνταρακτικές είναι οι εξελίξεις των επεισοδίων της νέας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1.

Η επιστροφή της Λήδας στην Καβάλα, σηματοδοτεί αποκαλύψεις που σοκάρουν.

Συγκεκριμένα, ο Δημήτρης δίνει εντολή να γίνει εκταφή στον τάφο της αδελφής της Λήδας, της Αγγελικής και έρχεται στο φως ένα μυστικό χρόνων.

Η Λήδα από την πρώτη στιγμή που επέστρεψε στην πόλη όπου μεγάλωσε, την Καβάλα, βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα. Το μεγαλύτερο, όμως, είναι πως κατηγορείται για τον φόνο του καλύτερου της φίλου. Η ίδια, προσπαθώντας να αντιμετωπίσει το σκληρό αυτό γεγονός, παλεύει παράλληλα να αποκαταστήσει τη σχέση με τους γονείς της, οι οποίοι δεν χάρηκαν με την απρόσμενη επιστροφή της.

Συγκεκριμένα, η άφιξη της φέρνει επώδυνες αναμνήσεις στους γονείς της από τον θάνατο της αδελφής της, της Αγγελικής, ενώ ο αστυνόμος Δημήτρης που έχει αναλάβει την υπόθεση της κοπέλας, ξεκινά να ψάχνει το παρελθόν της... Όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, η Λήδα δεν σταματά να κάνει προσπάθειες για να προσεγγίσει τη μητέρα της.

Η Μαρία, όμως, την κρατά σε απόσταση, διατηρώντας ψυχρή στάση απέναντι της. Την ίδια στιγμή, ο πατέρας της, ο Αντώνης, συναντάει την πιο στενή φίλη της Αγγελικής και μαθαίνει πως η κόρη του, ενώ ήταν ακόμα φοιτήτρια, ζούσε μια κρυφή ζωή, για την οποία ο ίδιος δεν ήξερε τίποτα.

Οι μέρες περνούν και ο Δημήτρης αποφασίζει να γίνει εκταφή της Αγγελικής για να διευκρινιστούν οι συνθήκες του θανάτου της. Η είδηση αυτή σκάει σαν βόμβα στην Καβάλα και αναστατώνει ιδιαίτερα την οικογένεια. Μάλιστα, η Λήδα αντιμετωπίζει την εχθρική στάση της μητέρας της, η οποία την κατηγορεί για την επικείμενη εκταφή της Αγγελικής, καθώς εξαιτίας της θα πρέπει να βιώσει αυτή την επίπονη στιγμή. Λίγο αργότερα, ο Αντώνης αποκαλύπτει στη Μαρία τον καβγά που είχε με την Αγγελική λίγες ώρες πριν εκείνη αυτοκτονήσει.

Η ίδια εξοργίζεται μαζί του που τόσα χρόνια της είχε αποκρύψει κάτι τόσο σημαντικό, ενώ παράλληλα σκέφτεται πως ίσως αυτό επηρέασε την ψυχολογία της κόρης της και έτσι πήρε την απόφαση να δώσει τέλος στη ζωή της.

Παράλληλα, από τις αντιδράσεις που έχουν προκύψει αλλά και από τις έρευνες που κάνουν, ο Δημήτρης και ο Χρήστος καταλαβαίνουν πως πολλοί είναι αυτοί που τους αποκρύπτουν σημαντικές πληροφορίες, ενώ στη λίστα των υπόπτων για τον θάνατο της Αγγελικής μπαίνουν ο Φίλιππος, η Αλεξάνδρα αλλά και η Κατερίνα που ήταν φίλη του θύματος.

Η δύσκολη στιγμή για την οικογένεια Βασιλείου φτάνει, καθώς πραγματοποιείται η διαδικασία της νεκροψίας. Το γεγονός αυτό φέρνει στο φως κάτι αναπάντεχο, που ανατρέπει τα πάντα.

Λίγο μετά, λοιπόν, η Λήδα και η οικογένεια της μαθαίνουν τη σκληρή αλήθεια για τον θάνατο της Αγγελικής και καταρρέουν. Η αποκάλυψη αυτή αλλάζει τη ζωή όλων. Συγκεκριμένα, η Μαρία, βλέποντας τον κόσμο της να γκρεμίζεται ακόμη μία φορά, καθώς τόσα χρόνια πίστευε πως η κόρη της αυτοκτόνησε, γίνεται πιο σκληρή με τη Λήδα. Στο μεταξύ, τα νέα δεδομένα για την Αγγελική αναστατώνουν τους πάντες, περισσότερο όμως από όλους τον Ανάσταση Λεμονή και την Αλεξάνδρα, που φαίνεται ότι κάτι σοβαρό κρύβουν.

Παράλληλα, ο Δημήτρης και ο Χρήστος μετά τα τελευταία στοιχεία που έχουν στην κατοχή τους στρέφουν τις υποψίες τους στον Φίλιππο. Η αλήθεια για τον θάνατο της Αγγελικής γίνεται πρώτο θέμα συζήτησης στην Καβάλα και τότε όλοι αναρωτιούνται τι πραγματικά συνέβη εκείνο το μοιραίο βράδυ που η Αγγελική πέθανε...

Πηγή MY TV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved