Άγριες μέλισσες: Η δίκη της Ελένης αρχίζει – Οι καταθέσεις, οι ομολογίες και τα μυστικά
Media

Άγριες μέλισσες: Η δίκη της Ελένης αρχίζει – Οι καταθέσεις, οι ομολογίες και τα μυστικά

Άγριες Μέλισσες: Η ομολογία της Ελένης πως εκείνη σκότωσε τον Σέργιο φέρνει ένα ντόμινο εξελίξεων και συγκλονιστικών αποκαλύψεων.

Η Μυρσίνη δικαιώνεται, ο Μιλτιάδης επίσης, ενώ ο Κυπραίος κάνει τα πάντα για να σώσει την Ελένη. Η κατάθεση του ίδιου και της Ασημίνας ανατρέπουν τα πάντα στη δικαστική αίθουσα.

Η είδηση της ομολογίας της Ελένης για τον θάνατο του Σέργιου πέφτει σαν βόμβα τόσο στο σπίτι των Σεβαστών όσο και σε ολόκληρο το χωριό. Όλοι είναι συγκλονισμένοι από τη μεγάλη αποκάλυψη, εκτός από τη Μυρσίνη, που νιώθει δικαιωμένη, καθώς επαληθεύτηκε το ένστικτο που είχε από την πρώτη στιγμή του φόνου του γιου της. Η ίδια, όμως, επιμένει να βάζει στο κάδρο των ενόχων την Ασημίνα και τη Δρόσω. Εν τω μεταξύ, παρότι ο Νικηφόρος υπερασπίζεται τη σύζυγό του, η κρίση στη σχέση τους είναι πια έκδηλη. Από την άλλη, ο Μιλτιάδης νιώθει δικαιωμένος που αποκαταστάθηκε το όνομα του Γιάννου, αλλά ο λόγος για τον οποίο έβαλε τέλος στη ζωή του συνεχίζει να είναι αγκάθι μέσα του. Το ίδιο αγκάθι υπάρχει και στην ψυχή του Κωνσταντή, που καταρρακώνεται συνειδητοποιώντας ότι έγινε δολοφόνος του ίδιου του του ξαδέλφου τόσο άδικα. Ο Μελέτης, τυφλωμένος από θυμό, αποφασίζει να πάρει τον νόμο στα χέρια του την ημέρα που η Ελένη ετοιμάζεται να μεταφερθεί στον εισαγγελέα και από εκεί στη φυλακή. Καθώς ο Προύσαλης τη συνοδεύει από το κρατητήριο του αστυνομικού τμήματος, οι κάτοικοι του Διαφανίου τη γιουχάρουν, ενώ κάποιοι προσπαθούν να της επιτεθούν. Οι μέρες περνούν και όλοι ετοιμάζονται για την πρώτη μέρα της δίκης της Ελένης, ενώ ο Δούκας με τον δικηγόρο του προετοιμάζουν την επίθεση τους εναντίον της. Ο Κυπραίος, όμως, επισκέπτεται την Ελένη στη φυλακή, προσφέροντας της τη βοήθεια του αλλά εκείνη αρνείται πεισματικά να τη δεχτεί.

Η Ασημίνα ανατρέπει τα δεδομένα στη δίκη

Η δίκη αρχίζει και ο Φανούρης με τη Βιολέτα είναι οι πρώτοι μάρτυρες που καταθέτουν υπέρ της Ελένης, ενώ ο Σωτήρης η Χαρίκλεια και ο Κωνσταντής εναντίον της. Παράλληλα, ο Αναστάσης ανακοινώνει στον Μιλτιάδη πως ο συνεταιρισμός αποφάσισε να διαγράψει την Ελένη από μέλος του, καθώς δεν μπορούν να συνεργάζονται πια με μία δολοφόνο. Τη δεύτερη μέρα της δίκης, καταθέτει ο Δούκας, ο οποίος αποφασίζει να παίξει τον κρυμμένο του άσο, προκειμένου να καταδικαστεί. Ο ίδιος υποστηρίζει τη θεωρία του ότι η Ελένη και ο Γιάννος συνεργάστηκαν για να σκοτώσουν τον Σέργιο προκαλώντας αντιδράσεις. Ο Σαράφης δεν καταλαβαίνει τον λόγο μιας τέτοιας κίνησης και πιέζει την Ελένη να του πει όλη την αλήθεια για όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ. Ο Κυπραίος, ανήμπορος να τη βοηθήσει και διαπιστώνοντας πως η κατάσταση ίσως είναι μη αναστρέψιμη, πιέζει τη Δρόσω να πουν τι πραγματικά έχει συμβεί. Εν τω μεταξύ, ο Μελέτης μαθαίνει πως ο Κλεομένης πουλάει τα χωράφια του και ζητάει εξηγήσεις καθώς του φαίνεται ύποπτη αυτή η κίνηση. Την ίδια ώρα, ο κλοιός στενεύει γύρω από τον Κλεομένη, που πιέζεται και ξεσπάει στην Πηνελόπη. Ο καβγάς, όμως, ανάμεσα στο ζευγάρι παίρνει επικίνδυνες διαστάσεις. Η δίκη συνεχίζεται με τις καταθέσεις του Προυσάλη και της Δρόσως αλλά όλα δείχνουν εναντίον της Ελένης. Η κατάθεση, όμως, της Ασημίνας, η οποία παρακούει την εντολή του Νικηφόρου και εμφανίζεται στο δικαστήριο, ανατρέπει τα δεδομένα. Ο δικηγόρος της Ελένης σοκάρεται, καθώς μαθαίνει τι πραγματικά συνέβη τη βραδιά του φόνου του Σέργιου και ανακοινώνει στην Ελένη την πρόθεση του να αποχωρήσει απ' την υπεράσπιση της.

Ο Μιλτιάδης μαθαίνει τη φρικτή αλήθεια για τον Γιάννο

Ένας νέος μάρτυρας έρχεται να καταθέσει στο δικαστήριο και η δίκη παίρνει απρόσμενη τροπή. Μετά την κατάθεση του Μιλτιάδη, έρχεται η σειρά της Ελένης και ο δικηγόρος του Δούκα φαίνεται να κερδίζει τις εντυπώσεις των ενόρκων, όταν ο Κυπραίος ζητάει να καταθέσει, ανοίγοντας ξανά τον ασκό του Αιόλου στην πολύκροτη υπόθεση. Ο Κυπραίος ξαφνιάζει τους πάντες όταν ξεσκεπάζει ένα μυστικό των Σεβαστών. Με την κατάθεση του, καταφέρνει να κερδίσει τη διακοπή της δίκης και βάζει τον Δούκα στη θέση του κατηγορουμένου. Εν τω μεταξύ, η Πηνελόπη, αψηφώντας τις απαγορεύσεις της οικογένειας της, έρχεται και πάλι κοντά με τον Μελέτη, ενώ η Βιολέτα και ο Παναγιώτης καταφέρνουν και παίρνουν το καφενείο από τον Σταμάτη και γιορτάζουν τη νίκη τους. Παράλληλα, ο Λάμπρος αποκαλύπτει στον Μιλτιάδη τη φρικτή αλήθεια για τον θάνατο του Γιάννου, ενώ ο Νέστορας δέχεται μια απρόσμενη επίσκεψη που θα τον φέρει πιο κοντά στον δολοφόνο του γιου του. Και ενώ ο Δούκας ενορχηστρώνει την υπεράσπισή του, ο Νικηφόρος σχεδιάζει μυστικά τη δική του επίθεση στον πατέρα του.

Πηγή MYTV

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved